• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Ld Vit Stark Portionssnus

LD Vit Stark Portion

LD Vit Stark Portion är en starkare variant av LD White med frisk bergamott. Snuset är av premiumkvalitet med sin klassiska tobakssmak. Den starka nikotinhalten på 14 mg/g kommer från noga utvalda tobaksblad.
  • 1 dosa 30,49 kr
  • 5-pack (26,49 kr/st) 132,45 kr
  • 10-pack (24,49 kr/st) 244,90 kr
  • 30-pack (24,00 kr/st) 719,90 kr
244,90 kr
-
+

Detaljerad information om LD Vit Stark Portion

LD Vit Stark Portion

Från Vårgårda Kvarn kommer snusproducenten Nordic snus som ligger bakom varumärket LD. En av deras snussorter är LD stark vit eller LD white stark.

LD Vit Stark format

Snuset är ett så kallat vitt portionssnus eller white portion. LD vit stark portionssnus kommer i en förpackning som har en total vikt på 16 gram.

LD Vit Stark smak

Det här portionssnuset har den klassiska smaken av tobak och även en smak av bergamott. Vid tillverkning av portionssnuset använder de sig av de allra bästa tobaksbladen. Dessutom är tobaken förfuktad, vilket gör snuset mindre rinnigt och det ger även en smak som varar längre. Därför anses deras snusprodukter vara av den allra högsta kvaliteten.

Deras portionssnus vit stark är ett snus som liknar original vit stark från samma tillverkare. Skillnaden mellan dessa är att portionssnuset stark vit har en högre nikotinhalt än vad LD original vit stark har. I denna varianten ligger nikotinhalten på 14 mg/g.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke LD
Produkttyp white portion
Vikt 0.3306
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp White Portion
Format Normal
Producent JTI