• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
Klint Pomegranate Slim All White 8Mg

Klint Pomegranate Slim

Klint Pomegranate Slim beskrivs som en produkt med en fruktig smak av granatäpple och röda bär, som har en normal styrka av nikotin i ett slim-format. Varje dosa innehåller 20 prillor, vilket placerar den inom kategorin vitt snus.

  • 1 dosa 34,49 kr
  • 5-pack (31,60 kr/st) 157,99 kr
  • 10-pack (29,49 kr/st) 294,90 kr
294,90 kr
Produkt:294,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Klint Pomegranate Slim

Klint Pomegranate Slim tillverkas av Habit Factory In Sweden AB och är en del av deras serie med produkter i kategorin vitt snus. Denna produkt är tillverkad i slim-format och innehåller inte tobak, men däremot innehåller produkten nikotin. Produkten klassas ha en normal styrka.

Om Klint Pomegranate Slim:

Klint Pomegranate Slim är en produkt i kategorin vitt snus, tillverkat i slim-format. Denna produkt har en smak av granatäpple och röda bär. Nikotinhalten i produkten, som anses ha en normal styrka, är 5,6 mg per prilla och 8 mg/g totalt. Mängden nikotin i denna fruktsmakande snus gör den till ett alternativ för de som föredrar en fruktig smak på sina nikotinprodukter.

Information om Klint Pomegranate Slim:

  • Produktkategori: Vitt snus
  • Smak: Granatäpple, röda bär
  • Styrka: Normal
  • Nikotinhalten: 5,6 mg/prilla
  • Antal prillor per dosa: 20

Fakta om Klint

Klint är ett varumärke som tillverkar produkter inom kategorin vitt snus. De erbjuder en variation av smaker och styrkor i sitt sortiment.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 5,6 mg/portion
Smak frukt
Innehåll/förpackning 14 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,70 g
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2021-03-11
Ingredienser Vatten, fyllnadsmedel (E460), smakförstärkare (koksalt), aromer, xylitol, nikotin, förtjockningsmedel (E406), konserveringsmedel (E202), sötningsmedel (E950), salmiak, surhetsreglerande medel (E500)
Producent Habit Factory In Sweden AB
(1) recensioner
Recensioner för Klint Pomegranate Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Ny favvo

Agneta, 16 mars 2021

Ny favorit smak, smakade faktiskt som riktiga granatäpple, blev förvånad över hur fräscht burken och påsarna var. Riktigt bra snus.