• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Klint Pomegranate Slim All White 8Mg

Klint Pomegranate Slim

Klint Pomegranate ger en balans mellan sött och surt från smaken av fruktiga granatäpplen.

Nytt recept! Nu inklusive toner av röda bär.

  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (29,90 kr/st) 299,00 kr
  • 30-pack (35,50 kr/st) 1 064,90 kr
299,00 kr
-
+

Detaljerad information om Klint Pomegranate Slim

Dessa nikotinpåsar har en god och fräsch smak av moget granatäpple. Den läskande smaken är underbar att ha under läppen. Klint Pomegranate kommer i små vita portionspåsar med styrka 2, vilket är en normal styrka. Dessutom är det ett tobaksfritt alternativ för snusare.

Med en prilla under läppen får du en lagom dos nikotin, genom att det utsöndras kontrollerat. Tycker du om Klint granatäpple bör du även prova andra varianter från Klint snus. De har även nikotinpåsar med andra styrkor för den som vill ha något kryddigare.

Diskreta prillor

Klint Pomegranate nikotinpåsar är av mycket hög kvalitet. Nikotinpåsarna av denna sort är både diskreta och bekväma att ha under läppen. Om du inte vill att det ska synas, är det en sådan här prilla du ska ha. Tack vare att Klint Pomegranate är All White, alltså helt vita, får du inte missfärgade tänder som vid användning av snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent Habit Factory In Sweden AB
(1) recensioner
Recensioner för Klint Pomegranate Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Ny favvo

Agneta, 16 mars 2021

Ny favorit smak, smakade faktiskt som riktiga granatäpple, blev förvånad över hur fräscht burken och påsarna var. Riktigt bra snus.