• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
Klint Mini Rosé All White

Klint Mini Rosé

Klint Mini Rosé är nikotinpåsar i miniformat rik på aromer och smaker med en smak  blandat av rosor, jordgubbar, lychee och sockervadd. Kommer i 30 vita prillor!
  • 1 dosa 34,49 kr
  • 5-pack (31,60 kr/st) 157,99 kr
  • 10-pack (22,99 kr/st) 229,90 kr
229,90 kr
-
+

Detaljerad information om Klint Mini Rosé

Nu finns en nyhet med ny smak i mini portioner som kommer med 30 nikotinpåsar i en dosa. Klint Mini Rosé har en smak av rosor, jordgubbar och lychee.  

Nikotinpåsar i miniformat

Klint Rosé Mini är en nyhet och den första nikotinportionen av Klint snus som kommer i miniformat. Nikotinpåsarna är torra på utsidan och fuktiga på insidan vilket gör att de behåller smaken längre. De rinner heller inte lika mycket.

Styrka 2

Mini Klint rosé med sina vita nikotinpåsar har en normal nikotinstyrka och därmed en nikotinhalt på 12 mg nikotin per gram.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 15 g
Snustyp All White Portion Mini
Format mini
Producent Habit Factory In Sweden AB
(0)
Recensioner för Klint Mini Rosé

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.