• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Klint Mini Rosé All White

Klint Mini Rosé

Klint Mini Rosé är nikotinpåsar i miniformat rik på aromer och smaker med en söt smakupplevelse blandat av rosor, solmogna jordgubbar, lychee och sockervadd. Kommer i hela 30 vita prillor!
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (24,90 kr/st) 249,00 kr
249,00 kr
-
+

Detaljerad information om Klint Mini Rosé

Nu finns en nyhet med härlig ny fräsch smak i mini portioner som kommer med 30 nikotinpåsar i en dosa. Klint Mini Rosé har en generös smak av sommar, rosor, solmogna jordgubbar och lychee som ger en len eftersmak. Den ger en spännande smakblandning av både sötma och kraft. Därmed är denna smakblandningen unik med en smak som sitter i länge. Eftersmaken är både len och söt och dessutom oslagbar.

Nikotinpåsar i miniformat

Klint Rosé Mini är en nyhet och den första nikotinportionen av Klint snus som kommer i miniformat. Den är därmed diskret under läppen vilket gör att du kan lägga in två stycken utan att det syns. Nikotinpåsarna är torra på utsidan och fuktiga på insidan vilket gör att de behåller smaken längre. De rinner heller inte lika mycket som vanligt snus.

Styrka 2

Mini Klint rosé med sina vita nikotinpåsar har en normal nikotinstyrka och därmed en nikotinhalt på 12 mg nikotin per gram.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 15 g
Snustyp All White Portion Mini
Format mini
Producent Habit Factory In Sweden AB
(0)
Recensioner för Klint Mini Rosé

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.