• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Klint Mini Blåklint All White

Klint Mini Blåklint

Klint Mini Blåklint är nikotinpåsar med smak av skogsbär och blåbär i kombination av viol. Klint Blåklint har en långvarig smakupplevelse och med en hög nikotinhalt på 16mg/g. Kommer i miniformat och hela 30 prillor.

  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (31,90 kr/st) 319,00 kr
319,00 kr
-
+

Detaljerad information om Klint Mini Blåklint

Här får du en nikotinpåse med bra smak där skogsbär och blåbär kombineras med viol. De här smakkombinationerna får sin inspiration från de svenska skogarna. Det här är inte ett snus i egentlig mening, eftersom det inte innehåller tobak, utan är All White.

Klint Blåklint Mini smakkombination

I de här nikotinpåsarna finns det en smak av de blåa bär som de svenska skogarna erbjuder. De främsta smakkomponenterna är blåbär och skogsbär, men det finns även undertoner av klassisk viol. Nikotinpåsarna erbjuder också ett inslag av mint.

KLINT snus Blåklint kommer i miniformat, vilket ger dig som användare en skön och diskret passform under läppen. Dessutom rinner nikotinpåsarna något mindre.

Blåklint snus i styrka 3

Du kan välja mellan att köpa en dosa som innehåller 30 portioner eller ett flerpack. Klint blåklint väger 15 gram per dosa och har en nikotinhalt på 16 mg/g, vilket gör att det är mycket styrka i dessa.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 15 g
Snustyp All White Portion Mini
Format mini
Producent Habit Factory In Sweden AB
(0)
Recensioner för Klint Mini Blåklint

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.