• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
Klint Liquorice #1 Slim All White

Klint Liquorice #1 Slim

Klint Liquorice #1 är en all white prilla i slim format. Klint Liquorice har en smak av sött och salt lakrits.
  • 1 dosa 34,49 kr
  • 5-pack (31,60 kr/st) 157,99 kr
  • 10-pack (22,99 kr/st) 229,90 kr
229,90 kr
-
+

Detaljerad information om Klint Liquorice #1 Slim

Det svenska varumärket Klint har äntligen lanserat All White-nikotinpåsar med lakritssmak. Klint Lakrits är nikotinpåsar som har en smakkombination av både söt och salt lakrits. Den blandningen av både sött och salt ger prillorna en lakritssmak. Varje nikotinpåse innehåller bland annat vatten, sötningsmedel, salt samt nikotin.

Klint Liquorice Slim

Nikotinpåsarna i Klint Lakrits innehåller 5,7 milligram nikotin per gram och de har styrka 1. Varje dosa innehåller 24 portionspåsar och totalt 16,8 gram. Klint Liquorice #1 kan antingen köpas som enskilda dosor eller i ett flerpack. Till skillnad från vanligt snus behöver det inte förvara Klints tobaksfria snus i kylskåp.

KLINT snus

Klint tillverkar nikotinpåsar som är helt fria från tobak och i två olika format. Klint Liquorice #1 kommer i formatet slim. Prillorna ger också en jämn utsöndring av smak och nikotin under en längre tid.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 5,7 mg/g
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent Habit Factory In Sweden AB
(0)
Recensioner för Klint Liquorice #1 Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.