• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Klint Honeymelon #1 Slim All White

Klint Honeymelon #1 Slim All White

Klint Honeymelon #1 har en mjuk smak av melon och med spår av söta apelsiner. En All White prilla som kommer i diskreta slim portioner  
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (31,90 kr/st) 319,00 kr
319,00 kr
-
+

Detaljerad information om Klint Honeymelon #1 Slim All White

Nikotinpåsarna Klint Honeymelon passar för dig som vill ha en nikotinkälla med en normal nikotinstyrka och en fruktig smak. Dessa nikotinpåsar utsöndrar en lagom mängd nikotin under relativt lång tid vilket ger en behaglig användning. Klint nikotinpåsar är naturliga och består av endast cellulosa och tillsatt nikotin samt smakämnen. De här påsarna är dessutom helt fria från tobak.

Klint Honeymelon #1 smak och styrka 1

Tänk dig en solig strand, du sitter med en drink i handen och vill ha en kick av nikotin, då är Klint Honeymelon #1 rätt produkt för dig. Nikotinpåsar Klint Honeymelon #1 har en utsökt smak av solmogen honungsmelon och med en hint av tropiska frukter. Resultatet blir olika fruktiga smaker i perfekt balans.

Nikotinpåsar Klint honungsmelon har en normal nikotinstyrka med en nikotinhalt på 8 mg/g. Nikotinpåsarna finns att köpa i singelpack om du vill prova på smaken och de finns också att köpa i flerpack.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 5,7 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent Habit Factory In Sweden AB
(1) recensioner
Recensioner för Klint Honeymelon #1 Slim All White

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

För fruktig

DaddyBoostin44, 29 november 2021

kvalmig smak?! Lite mynta är aldrig fel!!!