• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Icetool 05 Ml Aluminium
Icetool 05 Ml Aluminium
Icetool 05 Ml Aluminium
Icetool 05 Ml Aluminium
Icetool 05 Ml Aluminium

Icetool 05 Ml Aluminium

Icetool är ett läckert, slimmat och framför allt ett ovärderligt verktyg för lössnusaren! Verktyget är utformat för att hjälpa dig packa och placera prillan under läppen. Detta är den största packaren bland Icetool verktygen som rymmer 5 ml snus. Levereras alltid med en extra O-ring. Volym: 5 ml Åtgärder: Rörens innerdiameter 11,8 mm / längd 73 mm Vikt: Aluminium 27 gram
380,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Icetool 05 Ml Aluminium

Icetool är designad i Helsinki med fokus på Skandinavisk design och gjort av rostfritt material eller aluminium. Enkelt att använda, enkelt att sköta och framförallt ett snyggt verktyg att ha.  Produkten är ett verktyg som är framtagen för lössnusare. Enkelt att forma och placera snus av rätt storlek under läppen.Finns i 3 olika storlekar och flertals färger att välja bland.  Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Icetool
Produkttyp Snusdosa