• Fri frakt
  • Störst sortiment online
Snussats Kungssnus Grov V8
Snussats Kungssnus Grov V8
Snussats Kungssnus Grov V8
Snussats Kungssnus Grov V8
Snussats Kungssnus Grov V8
Snussats Kungssnus Grov V8
Snussats Kungssnus Grov V8

Snussats Kungssnus Grov V8

Snussats Kungssnus Grov. Ett enkelt sätt att tillverka eget grovt lössnus. Ger två kilo färdigt snus. 
389,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snussats Kungssnus Grov V8

Snussats Kungssnus Grov innehåller grovmalet tobakspulver. Resulterar i ca två kilo färdigt snus. Tobakspulvret är det samma som tidigare. Produkten innehåller också manual och lämplig burk för tillverkning av snus. Produkten tillverkas av Duderhof!

Duderhof AB bedriver ett kvalificerat tekniskt utvecklingsarbete. Resultaten från teoretisk och praktisk forskning inom snus och råtobak följs upp och kompletteras med egna erfarenheter och tester. Kungssnus har framgångsrikt utvecklat innovativa produktlösningarna för att göra eget snus. - Duderhof

Information om tillsatser
Tillsatserna ingår inte längre för denna produkt och kan inte köpas hos oss. Enligt nu gällande regler får vi och andra återförsäljare inte längre sälja tillsatser/tillbehör tillsammans med råtobak. 
 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kungssnus
Produkttyp Snussats lös
Vikt 1.1000
Nikotinstyrka Normal
Färdiga dosor 50
Smak 0
Producent Duderhof
(0)
Recensioner för Snussats Kungssnus Grov V8

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.