• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
General Voyage

General Voyage - Namngivna efter 3 olika platser

Det är säkerligen många snusare som känner igen General, ett historiskt snusmärke från Swedish Match som föddes så tidigt som 1821. Generals traditionella sortiment får nu sällskap av en ny produktserie med namn General Voyage. Serien, som hör till kategorin white portion, består av tre nya smaker namngivna efter destinationerna, Sicilien, Brooklyn och Kapstaden.

Nyfiken på att lära dig mer? Läs mer och lär dig om serien, olika egenskaper, och om platserna. 

General Voyage Mixpack 3-pack
General Voyage Mixpack 3-pack General Läs mer General Mixpack med tre smaker. I paketet ingår:
General Voyage Brooklyn, General Voyage Cape Town och General Voyage Sicily.
134,90 kr (44,97 kr/st) Läs mer Köp
General Voyage Brooklyn
General Voyage Brooklyn General Läs mer

General Voyage Brooklyn från General med smak av tobak, sandelträ, bourbon och whisky. Produkten har en normal styrka och är en vit portion med 22 portioner per dosa.

449,90 kr (44,99 kr/st) Köp
General Voyage Sicily
General Voyage Sicily General Läs mer 449,90 kr (44,99 kr/st) Köp
General Voyage Cape Town Strong
General Voyage Cape Town Strong General Läs mer 449,90 kr (44,99 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Om General Snus

General snus har en historia över 150 år och började sin resa 1861 när Johan A Boman bestämde sig för att utveckla dåtidens snus. Efter fem år av utveckling och resor för utforska olika tobakssorter, skapades General 1866 på en blandning av 22 olika sorters tobak och en droppe bergamottolja. Sedan starten har General bevarat sitt ursprungliga recept, men utvecklats för att inkludera fler format än lös, inklusive portionssnus som lanserades på 80-talet, samt minisnus. Det senaste att lansera från varumärket är den nya serien General Voyage, som bidrar till ett än mer varierat utbud för att passa olika preferenser.

General lanserar General Voyage

Serien består av 3 nya smaker, namngivna efter olika platser i världen. Destinationerna består av Sicilien, Kapstaden och Brooklyn, som alla erbjuder olika karaktärer. Exempelvis erbjuder General Voyage Sicily smak av bitteraplesin, färska örter och limoncello, medan General Voyage Cape Town erbjuder toner av rooibos, ingefära och lime. Samtliga produkter hör till kategorin white portion, och varierar i styrka. 

Nedan kan du ta en av en beskrivning av vardera produkt för att du enkelt ska lära dig om serien.

General voyage om produkter

General Voyage Sicily

General Voyage Sicily kombinerar ljus tobak med toner av bitterapelsin, förska örter och limoncello. Snuset har en normal styrka, med en nikotinhalt på 8,5 mg/g.

General Voyage Cape Town

General Voyage Capetown erbjuder en eldig och kryddig karaktär, med smak av tobak som kombineras med toner av rooibos, ingefära och lime. Snuset har en stark styrka, med en nikotinhalt på 13,5 mg/g. 

General Voyage Brooklyn

General Voyage Brooklyn har en smak av rå tobak som kombineras med toner av bourbon och sandelträ. Snuset har en stark styrka, med en nikotinhalt på 13,5 mg/g.