• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Fumi Salty Violet Slim Extra Strong

Fumi Salty Violet Slim Extra Strong

Fumi Salty Violet Slim Extra Strong är en starkare variant av "Salty Violet" en populär All White snus med smak av salta violer. Portionerna levereras slimmade portioner och har en nikotinhalt på 12 mg/g.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (36,00 kr/st) 179,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
-
+

Detaljerad information om Fumi Salty Violet Slim Extra Strong

För den som letar efter ett tobaksfritt snus med extra smak finns Fumi Salty Violet Extra Strong. Denna nikotinprodukt från Fumi ger inte bara en salt smak av viol utan kommer också i en slimmat format.

Fumi Salty Violet Extra Strong

Denna Fumi Salty Violet Extra Strong kommer i slimmade prillor. Dessa rinner inte som vanligt snus kan göra och du slipper därmed missfärgade tänder. Snusdosan har ett utrymme där du kan lägga dina använda prillor, praktiskt och bra om du inte har en papperskorg nära till hands.

Extra stark

Detta är en starkade variant av Fumi Salty Violet som har fått extra kryddig smak och som ett resultat av det har de döpt den till Fumi Salty Violet Extra Strong. En skillnad är att den har en högre nikotinhalt på 12 mg, men fortfarande lika slimmad som normalstarka Salty Violet snus är.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Fumi
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent The Snus Brothers
(0)
Recensioner för Fumi Salty Violet Slim Extra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.