• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Fumi Salty Raspberry Slim Extra Strong

Fumi Salty Raspberry Slim Extra Strong

Fumi Salty Raspberry Slim Extra Strong är nikotinpåsar med smak av hallon och salt. Nikotinpåsarna är extra starka med en nikotinhalt på 12 mg/g 

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (36,00 kr/st) 179,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
-
+

Detaljerad information om Fumi Salty Raspberry Slim Extra Strong

Fumi Salty Rasberry Extra Strong är extra starka nikotinpåsar med smak hallon med en salt ton. Hallon ger en söt och lite syrligare smak. Den salta smaken är där för att tona ner och balansera sötman samt syran från hallon.

Fumi All White snus

När du köper Fumi Salty Rasberry får du ett snus utan tobak i smala och bekväma portioner. Nikotinpåsen är därmed mer diskret och får en bättre passform under läppen. Du slipper också nackdelarna som kommer med ett vanligt snus. Exempelvis kan vanligt snus rinna och missfärga dina tänder.

Fumi Salty Rasberry Extra Strong Slim

Fumi Salta hallon har en extra stark smak samt en nikotinhalt på 12 mg/g snus. Varje dosa innehåller totalt 20 portioner nikotinpåsar. De slimmade påsarna ger en jämn leverans av nikotin under en längre tid.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Fumi
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent The Snus Brothers
(0)
Recensioner för Fumi Salty Raspberry Slim Extra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.