• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Fumi Salty Lemon Slim

Fumi Salty Lemon Slim

Fumi Salty Lemon normalstarka nikotinportioner med en syrlig smak från citroner i kombination med saltet ger en rund och behaglig smak.

Portionerna levereras i smakfyllda slimmade portioner.

Portionerna är i formatet Slim och har en nikotinhalt på 5 mg nikotin per gram.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (36,00 kr/st) 179,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
-
+

Detaljerad information om Fumi Salty Lemon Slim

Fumi har släppt en nyhet i sitt sortiment. Nämligen Fumi Salty Lemon som är ett snus utan tobak. Istället har Fumi salta citroner en nikotinhalt på 5 milligram nikotin per gram.

Fumi salta citroner är en smakupplevelse

Denna produkt från Fumi är ett salt citronsnus som ger dig en rund och behaglig smak. Genom att lägga till salt i smakkombinationen har tillverkarna fått bort en del av den tydliga syrligheten som citroner annars ger. Varje dosa av Fumi Salty Lemon innehåller 20 portioner och du kan välja mellan att köpa en dosa eller ett flerpack.

Fumi nicotine pouches

Nikotinpåsarna i Fumi Salty Lemon är all white vilket gör att de rinner mindre samtidigt som de ger dig en långvarig utsöndring av smakerna och nikotinet. Dessutom kommer nikotinpåsarna i ett slimmat format vilket gör dem mer diskreta under läppen. En del upplever även att nikotinpåsar har en skönare passform tack vare den slimmade designen.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Fumi
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 5 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent The Snus Brothers
(0)
Recensioner för Fumi Salty Lemon Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.