• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Fumi Salty Lemon Slim

Fumi Salty Lemon Slim

Fumi Salty Lemon normalstarka nikotinportioner med smak av citron. Portionerna är i formatet slim och har en nikotinhalt på 3,5 mg/prilla.
  • 1 dosa 33,99 kr
  • 5-pack (31,00 kr/st) 154,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
289,90 kr
-
+

Detaljerad information om Fumi Salty Lemon Slim

Fumi Salty Lemon Slim - Denna produkt från Fumi är ett salt citronsnus som ger dig en rund smak. Genom att lägga till salt i smakkombinationen har tillverkarna fått bort en del av syrligheten som citroner annars ger. Varje dosa av Fumi Salty Lemon innehåller 20 portioner och du kan välja mellan att köpa en dosa eller ett flerpack.

Nikotinpåsarna i Fumi Salty Lemon är all white vilket gör att de rinner mindre samtidigt som de ger dig en långvarig utsöndring av smakerna och nikotinet. Dessutom kommer nikotinpåsarna i ett slimmat format vilket gör dem mer diskreta under läppen.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Fumi
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 5 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp Slim All White
Format Slim
Producent The Snus Brothers
(0)
Recensioner för Fumi Salty Lemon Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.