• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Fumi Salty Blueberry Slim

Fumi Salty Blueberry Slim

Fumi Salty Blueberry normalstarka nikotinportioner här i en spännande smakkombinatin mellan salt och söta blåbär. Portionerna levereras i smakfyllda slimmade portioner.

Portionerna är i formatet Slim och har en nikotinhalt på 5 mg nikotin per gram.

  • 1 dosa 33,99 kr
  • 5-pack (31,00 kr/st) 154,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
289,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Fumi Salty Blueberry Slim

Detta Fumi snus smakar blåbär och kommer i små vita nikotinpåsar som passar perfekt under läppen. Ytterligare fördelar med Fumi Salty Blueberry och deras torra påsar är att de inte rinner som vanligt snus kan göra. Fumi Blåbär ger en fräsch och trevlig smak i munnen.

Fumi Salty Blueberry

Detta blueberry snus kan bli din favorit om du gillar smaken av blåbär. Letar du efter en upplevelse av smakfulla bär under läppen så vet du nu vart du hittar den, i Fumi Salta Blåbär såklart. Du kommer få en fantastisk smakupplevelse.

Normalstyrka

Om du är en person som inte uppskattar för stark smak är Fumi Salty Blueberry det perfekta valet. Gillar du dessutom blåbär är det ett plus. Skulle du däremot föredra andra smaker eller en annan styrka har Fumi ett brett sortiment av andra tobaksfria snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Fumi
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 5 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent The Snus Brothers
(1) recensioner
Recensioner för Fumi Salty Blueberry Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Funkar

Peder Molin, 26 juli 2021

Smaken är god men smakar mest lakrits. Lite för söt.