• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
No.4 Après Cola Mini

No.4 Après Cola Mini

No.4 Aprés Cola Mini är nikotinpåsar med en klassisk smak av cola. Prillorna är i formatet mini och kommer med en nikotinstyrka på 8 mg/g.
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (27,98 kr/st) 139,90 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
139,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Information om No.4 Après Cola Mini

No.4 Après Cola Mini har en smak cola med inslag av sötma. Påsarna är tillverkade i mini-format. När du köper All White snus från Après ligger snuset i dosor med ett praktiskt förvaringsfack för dina använda påsar. Dosorna och förpackningarna, är gjorda av olika växtbaserade material.

No.4 Après Cola finns även i slim format.

  • Varumärke: Après
  • Smak: Cola
  • Format: Mini
  • Producent: Après Nicotine AB

Nikotinstyrka i No.4 Après Cola Mini

No.4 Après Cola Mini har en nikotinhalt som ligger på 8 mg/g och Après snus klassificeras därmed som normalstark. Det är ett tobaksfritt snus eftersom basen är gjord på växtfiber och nikotinet tillsatt i efter hand.

Varumärket Après

Après är ett premiummärke från Stockholm som strävar efter att utveckla raffinerade smaker i en tidlös design, allt för att ge dig den optimala upplevelsen samtidigt som du tar hand om miljön. Våra produkter och förpackningar är gjorda av växtbaserade material.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 3,2 mg/portion
Smak cola
Innehåll/förpackning 8 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Tillverkningsland Sverige
Ingredienser Cellulosa (E460), vatten, salt, förtjockningsmedel (E401), fuktighetsbevarande medel (E1520), surhetsreglerande medel (E501), sötningsmedel (E950), aromer, nikotin, förtjockningsmedel (E1200)
Producent Après Nicotine AB
(0)
Recensioner för No.4 Après Cola Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.