• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nyhet Nytt pris 11-pack
No.5 Après Ice Tea Peach Extra Strong All White Portion

Après Ice Tea Peach Extra Strong

Après Ice Tea Peach Extra Strong; När det är varmt ute och du behöver en liten förfriskning finns det inget bättre än Après Ice Tea Peach. Dessa fylliga nikotinpåsar har smak av söta persikor och toner av svart te som är extra stark. 
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 11-pack (32,72 kr/st) 359,90 kr
359,90 kr
-
+

Detaljerad information om Après Ice Tea Peach Extra Strong

Ice Tea Peach snus från Après har en smakkombination av solmogna persikor med inslag av svart te. Persikorna ger nikotinpåsarna en söt smak. Nikotinpåsarna är halvfuktiga vilket gör att de omedelbart släpper ifrån sig de smaker som finns i prillorna.

Après No5 Ice Tea Peach Nikotinhalt

Après No5 Ice Tea Peach Extra Strong har styrka 4 vilket innebär att de klassas som extra starka nikotinpåsar. Prillorna har en nikotinhalt på 15 milligram per gram och kommer i ett slim-format. Det här formatet gör bland annat att nikotinpåsarna ligger både bekvämt och diskret under din läpp.

Après snus

Företaget Après är baserade i Stockholm där de både framställer och tillverkar sina produkter. Deras tobaksfria nikotinprodukter är gjorda på växtbaserade ingredienser och Après Ice Tea Peach Extra Strong finns tillgänglig att köpa i en förpackning som även den är tillverkad av växtbaserade material. Du kan antingen köpa en dosa med 20 portioner eller flera dosor på en gång.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp All White
Format Slim
Producent Après Nicotine AB
(0)
Recensioner för Après Ice Tea Peach Extra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.