• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
ZONE X Havana Breeze

ZONE X Havana Breeze

ZONE X Havana Breeze är en nikotinpåse med syrlig smak av citron och lime i och toner av mynta. Köp ZONE X Havana Breeze nikotinpåsar här! 

Se alla ZONE X snus här

  • 1 dosa 28,99 kr
  • 5-pack (26,00 kr/st) 129,99 kr
  • 10-pack (23,99 kr/st) 239,90 kr
  • 30-pack (22,50 kr/st) 674,90 kr
239,90 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

ZONE X Summer Dive Slim Extra Strong 1 dosa +28,99 kr
ZONE X Southern Storm Slim Extra Strong 1 dosa +28,99 kr
Produkt:239,90 kr
Tillval:
Totalt:
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om ZONE X Havana Breeze

ZONE X Havana Breeze snus har en syrlig smak av citrusfrukter och toner av mynta. Havana Breeze är ett tobaksfritt snus.

All white och små i formatet

Förutom att påsarna är All White har de dessutom ett slimmat format. Detta gör dem mer diskreta under läppen och även torra. Zone X Havana Breeze ger inga missfärgade tänder och det vita snuset rinner inte heller till skillnad från traditionellt tobakssnus.

Styrka 2

ZONE X Havana Breeze kommer nämligen i styrka 2 av 5 med en nikotinhalt på 7 milligram per gram och räknas därmed som normalstarkt. ZONE X nikotinpåsar finns också i många andra olika smaker och styrkor för att du ska hitta något som passar just dig.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZONE X
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 15,4 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 24
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för ZONE X Havana Breeze

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.