• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
ZONE X Havana Breeze

ZONE X Havana Breeze

ZONE X Havana Breeze är en nikotinpåse med syrlig smak av citron och lime i och toner av mynta. Köp ZONE X Havana Breeze nikotinpåsar här! 

Se alla ZONE X snus här

  • 1 dosa 28,99 kr
  • 5-pack (25,98 kr/st) 129,90 kr
  • 10-pack (23,99 kr/st) 239,90 kr
129,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZONE X Havana Breeze

ZONE X Havana Breeze snus har en syrlig smak av citrusfrukter och toner av mynta. Havana Breeze är ett tobaksfritt snus.

All white och små i formatet

Förutom att påsarna är All White har de dessutom ett slimmat format. Detta gör dem mer diskreta under läppen och även torra. Zone X Havana Breeze ger inga missfärgade tänder och det vita snuset rinner inte heller till skillnad från traditionellt tobakssnus.

Styrka 2

ZONE X Havana Breeze kommer nämligen i styrka 2 av 5 med en nikotinhalt på 7 milligram per gram och räknas därmed som normalstarkt. ZONE X nikotinpåsar finns också i många andra olika smaker och styrkor för att du ska hitta något som passar just dig.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZONE X
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 15,4 g
Snustyp All White
Format Slim
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för ZONE X Havana Breeze

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.