• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
X-15 Portion Naturell Stark Snussats

X-15 Portion Naturell Stark Snussats

X-15 Naturell Portion Snussats är en portionssats nu som extra stark! Snuset kommer med en neutral smak som är lätt att smaksätta och anpassa till ditt egna behov. Beredningsinstruktioner och förvaringstips finns under Läs Mer". Lådan väger 240g vilket ger ca 400 portioner."
319,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om X-15 Portion Naturell Stark Snussats

Innehåll:  tobak, vatten, salt 3%, surhetsreglerande medel (E 500),smakförstärkare (koksalt), naturliga aromer. Beredning: För normalt portionssnus:  - Mät upp 1,6dl vatten, tillsätt vattnet över snuset. - Fördela vattnet med portionerna och förslut påsen.- Låt sedan snuset vila i rumstemperatur under ett dygn, snuset är sedan färdigt. Vill du smaksätta ditt snus? Byt ut lika mycket vatten som smakessens. Förvaringstips: Om produkten inte är tillagad och påsen innuti är försluten så kan produkten förvaras länge i kylskåp eller i rumstemperatur. Efter tillredning så bör snuset förvaras i kyl och håller lika länge som vanligt portionssnus. 000098240142
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke X15
Produkttyp Snussats portion
Nikotinstyrka stark
Smak Naturell
Producent X-15
(2) recensioner
Recensioner för X-15 Portion Naturell Stark Snussats

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Rekommenderas

Lars Sernbo, 14 januari 2020

Har snusat sedan innan det kom påsar. Jag börjar alltid med minst tre prillor och dessa prillor är små men det gör inte mig något. Stoppar bara in fler. Styrkan är bra. Normalt går det 3 stockar i månaden för mig och det kommer det även att göra här, fast det är betydligt b********. K***** köpa igen.

Inte 5 stjärnor men

fd.svensson, 14 januari 2020

Ett helt okej snus. Prillorna är små men då jag alltid börjar med minst 3 så är det inget problem för mig. Alla Prillorna var hela och jag fick ut drygt 2 stockar. Ett problem var att det var första gången för mig och jag fick inte med något recept. Jag skrev ut det som stod för den här produkten och det stod att det skulle vara 1,3 liter vatten, så det tappade rejält i styrkan och är nere i normalstyrka nu. Jag kommer att köpa den här igen.