• Fri frakt på köp över 699kr
  • Störst sortiment online
X-15 Portion Naturell Snussats

X-15 Portion Naturell Snussats

X-15 Naturell Portion Snussats är en portionssats med högkvalitativ tobak! Tobaken är miljövänligt odlad och har en naturell tobakssmak, perfekt för att smaksätta med egna snuskryddor. Beredningsinstruktioner och förvaringstips finns under Läs Mer". Lådan väger 240g vilket ger ca 400 portioner."
319,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om X-15 Portion Naturell Snussats

Innehåll:  tobak, vatten, salt 3%, surhetsreglerande medel (E 500),smakförstärkare (koksalt), naturliga aromer. Beredning: För normalt portionssnus:  - Mät upp 1,3dl vatten, tillsätt vattnet över snuset. - Fördela vattnet med portionerna och förslut påsen.- Låt sedan snuset vila i rumstemperatur under ett dygn, snuset är sedan färdigt. Vill du smaksätta ditt snus? Byt ut lika mycket vatten som smakessens. Förvaringstips: Om produkten inte är tillagad och påsen innuti är försluten så kan produkten förvaras länge i kylskåp eller i rumstemperatur. Efter tillredning så bör snuset förvaras i kyl och håller lika länge som vanligt portionssnus. 000099500108
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke X15
Produkttyp Snussats portion
Nikotinstyrka Normal
Färdiga dosor 27
Smak Naturell
Producent X-15
(1) recensioner
Recensioner för X-15 Portion Naturell Snussats

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

dåliga påsar

Leif Georg S, 14 juni 2020

var bland de sämsta påsarna jag provat över 50 st var trasiga i ena ändan ! köper aldrig det mer,leveransen var snabb som vanligt