• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
X-15 Portion Mint Snussats

X-15 Portion Mint Snussats

X-15 Mint Portion snussats är en snussats för dig som vill ha tobak av högkvalité smaksatt med mintsmak! Tobaken är lätt att bereda och kräver endast tillsatt vatten. Kylförvara för bästa smak. Beredningsinstruktioner och förvaringstips finns under Läs Mer". Lådan väger 240g vilket ger ca 400 portioner."
319,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om X-15 Portion Mint Snussats

Innehåll:  tobak, vatten, salt 3%, surhetsreglerande medel (E 500),smakförstärkare (koksalt), naturliga aromer. Beredning: För normalt portionssnus:  - Mät upp 1,3dl vatten, tillsätt vattnet över snuset. - Fördela vattnet med portionerna och förslut påsen.- Låt sedan snuset vila i rumstemperatur under ett dygn, snuset är sedan färdigt. Vill du smaksätta ditt snus? Byt ut lika mycket vatten som smakessens. Förvaringstips: Om produkten inte är tillagad och påsen innuti är försluten så kan produkten förvaras länge i kylskåp eller i rumstemperatur. Efter tillredning så bör snuset förvaras i kyl och håller lika länge som vanligt portionssnus. 000098240135
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke X15
Produkttyp Snussats portion
Nikotinstyrka normal
Smak Mint
Producent X-15