• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Wow Summer Honey Explosion White Dry
Wow Summer Honey Explosion White Dry
Wow Summer Honey Explosion White Dry
Wow Summer Honey Explosion White Dry
Wow Summer Honey Explosion White Dry
Wow Summer Honey Explosion White Dry
Wow Summer Honey Explosion White Dry

Wow Summer Honey Explosion White Dry

Wow! Summer Honey Explosion White Dry -  är ett spännande snus med en härlig handplockad tobaksblandning. Snuset är smaksatt med varma aromer av honung och fläder med inslag av citrus. Explosion White Dry bjuder på extremt starka portioner med en nikotinhalt på hela 43mg/g och en torr yta som gör att smaken och nikotinupplevelsen håller sig längre.
  • 1 dosa 44,99 kr
  • 10-pack (38,99 kr/st) 389,90 kr
389,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Wow Summer Honey Explosion White Dry

Wow! Summer Honey Explosion White Dry - är ett spännande snus med en härlig handplockad tobaksblandning. Snuset är smaksatt med varma aromer av honung och fläder med inslag av citrus.Explosion White Dry bjuder på extremt starka portioner med en nikotinhalt på hela 43mg/g och en torr yta som gör att smaken och nikotinupplevelsen håller sig längre. Portionerna kommer i normalstora prillor för att ge en välbekant snuskänsla under läppen. Vikt: 15g Nikotinhalt: 43mg/g Prilla: White Dry Portion Ean13: 7350096440031
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke wow
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 43 mg/g
Smak Övriga smaker
Innehåll/förpackning 15 g
Snustyp Extra Stark White Dry Honung
Format Normal
Producent SP Tobacco
(3) recensioner
Recensioner för Wow Summer Honey Explosion White Dry

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

God och lite söt

Jakob, 22 juli 2020

Men ett minus är att locket för att förvara använda snus inte har någon spärr så det är konstant öppet. Riktigt dålig designmiss.

God snus men..

Alp, 28 augusti 2018

Snusen i sig har väldigt god tobakssmak. Men är man ute efter honungssmaken lär man bli besviken. Sitter här med prilla i munnen och inte fått minsta hint av honung.

Bra snus för nikotin och smak

Sam, 12 juni 2018

Gick över till denna efter att ha snusat Siberia White Dry (även 43mg/g) för att jag hade tröttnat extremt på mintsmaken. Denna har mycket bättre smak och doftar inte illa, smaken är en bra tokaksmak med lite sötma men inte syrlig som vissa andra, känner även av lite fläder. Grymt bra snus, väldigt nöjd.