Thunder Wintergreen White Portionssnus

Thunder Wintergreen White Portionssnus

produkt information för Thunder Wintergreen White Portionssnus

Thunder Wintergreen White Portionssnus är ett starkt portionssnus med en frisk och härlig smak av vintergröna!
Den unika smaken av vintergröna kommer nu i White format! White prillor är torra på ytan men fuktiga inuti för att släppa ut smak och nikotin under en längre tid.

Vintergröna är en mintig smak som härstammat från USA's östkust och har söta, barriga toner.

289 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig
vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Thunder Wintergreen White Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 10:00 - 17:00

Helger: Stängt

Thunder Wintergreen White Portionssnus är ett starkt portionssnus med en frisk och härlig smak av vintergröna!
Den unika smaken av vintergröna kommer nu i White format! White prillor är torra på ytan men fuktiga inuti för att släppa ut smak och nikotin under en längre tid.

Vintergröna är en mintig smak som härstammat från USA's östkust och har söta, barriga toner. Det har även under en längre tid använts till läkemedel för olika sjukdomar. Så om du är ute efter en ny och unik smak så är Thunder Wintergreen White verkligen något för dig!

    Skriv din recension

    Thunder är ett snusmärke från Danska V2 Tobacco. Det är ett av Scandinatiens starkaste snusmärken när det kommer till nikotinmängd. Detta är ett resultat av den höga koncentration tobaksblad som används vid framtagningen av snuset. Thunder kommer faktiskt bara i två olika styrkor, Extra Stark och Ultra Stark! 

    Snuset kommer i alla möjliga smaker, från Original - en neutral tobakssmak till mer experimentella smaker som hallon och iskalla mintsmaker.

    Thunder