Thunder Ultra Frosted White Portionssnus

Thunder Ultra Frosted White Portionssnus

produkt information för Thunder Ultra Frosted White Portionssnus

Thunder Ultra Frosted White Portionssnus - kommer med en prilla i white format vilket gör den torr på ytan och fuktig inuti för att bidra till en längre snusupplevelse. Den torra prillan gör att snuset rinner mindre och jämnt fördelar utsläppet av smak och nikotin över en längre period.

Självklart finner du här samma smak som i Thunder Ultra Frosted bara med en annan prilla!

289 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig

Betyg:

Emelie

Titel: Torr

Torr och god, brukar byta snus ofta men plötsligt räcker dosorna längre!

  Betyg:

  Per

  Titel: Känns

  Inte lam. God ibland

   vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

   Vi finns för att hjälpa !

   Nettotobak logotype

   Har du några frågor om produkten Thunder Ultra Frosted White Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


   Öppettider:

   vardagar: 10:00 - 18:30

   Lördag: 10:00 - 16:00

   Thunder Ultra Frosted White Portionssnus - kommer med en prilla i white format vilket gör den torr på ytan och fuktig inuti för att bidra till en längre snusupplevelse. Den torra prillan gör att snuset rinner mindre och jämnt fördelar utsläppet av smak och nikotin över en längre period.

   Självklart finner du här samma smak som i Thunder Ultra Frosted , samma goda mintsmak fast designad för att hålla under längre perioder!

   Thunder tillverkas av V2 Tobacco, ett tobaksföretag från Danmark som satsar hårt på att erbjuda sina kunden en produkt av otrolig kvalité!

   • Emelie
    2018-06-19

    Torr

    Torr och god, brukar byta snus ofta men plötsligt räcker dosorna längre!

    • | Rapportera missbruk

   • Per
    2018-06-18

    Känns

    Inte lam. God ibland

    • | Rapportera missbruk

   Visa fler

   Skriv din recension

   Thunder är ett snusmärke från danska V2 Tobacco. Vad som gör att Thunder står ut från mängden är dess otroligt starka produkter. Alla produkter i Thunder serien är framtagna för att leverera en kraftfull snusupplevelse med både smak och nikotinmängd.

   Snuset kommer i alla möjliga smaker, från Original - en neutral tobakssmak till mer experimentella smaker som hallon och iskalla mintsmaker.

   Thunder