Thunder Frosted White Extra Stark

Thunder Frosted White Extra Stark

produkt information för Thunder Frosted White Extra Stark

Thunder Frosted White Extra Starkt Portion - är ett extra starkt snus från V2 Tobacco. Smaken är en blandning mellan en bekant tobakssmak kombinerat med en intensiv och frisk mintsmak. Den intensiva mintsmaken kombinerat med den höga nikotinhalten gör att det är en riktig kick i detta snus. Prillan är i white format vilket gör att smaken håller sig längre.


Nikotin: 16 mg/g
Innehåll/dosa: 19,8 gram

269 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig
vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Thunder Frosted White Extra Stark eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 10:00 - 17:00

Helger: Stängt

Thunder Frosted White Extra Starkt Portion - är ett extra starkt snus från V2 Tobacco. Smaken är en blandning mellan en bekant tobakssmak kombinerat med en intensiv och frisk mintsmak. Den intensiva mintsmaken kombinerat med den höga nikotinhalten gör att det är en riktig kick i detta snus.

Prillan kommer i ett white format, vilket betyder att prillan är torr på utsidan men fuktig på insidan. Detta gör att både smak och nikotin släpps ut över en längre tid och bidrar till en längre snusupplevelse utan rinnig prilla.

    Skriv din recension

    Thunder är ett snusmärke från Danska V2 Tobacco. Det är ett av Scandinatiens starkaste snusmärken när det kommer till nikotinmängd. Detta är ett resultat av den höga koncentration tobaksblad som används vid framtagningen av snuset. Thunder kommer faktiskt bara i två olika styrkor, Extra Stark och Ultra Stark! 

    Snuset kommer i alla möjliga smaker, från Original - en neutral tobakssmak till mer experimentella smaker som hallon och iskalla mintsmaker.

    Thunder