Thunder Frosted White Extra Stark

Thunder Frosted White Extra Stark

269 Kr

produkt information för Thunder Frosted White Extra Stark

Thunder Frosted White Extra Starkt Portion - är ett extra starkt snus från V2 Tobacco. Smaken är en blandning mellan en bekant tobakssmak kombinerat med en intensiv och frisk mintsmak. Den intensiva mintsmaken kombinerat med den höga nikotinhalten gör att det är en riktig kick i detta snus. Prillan är i white format vilket gör att smaken håller sig längre.


Nikotin: 16 mg/g
Innehåll/dosa: 19,8 gram

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | 30 dagars fatkura utan avgift | Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Har du några frågor om produkten Thunder Frosted White Extra Stark eller en något du undar över finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

Thunder Frosted White Extra Starkt Portion - är ett extra starkt snus från V2 Tobacco. Smaken är en blandning mellan en bekant tobakssmak kombinerat med en intensiv och frisk mintsmak. Den intensiva mintsmaken kombinerat med den höga nikotinhalten gör att det är en riktig kick i detta snus.

Prillan kommer i ett white format, vilket betyder att prillan är torr på utsidan men fuktig på insidan. Detta gör att både smak och nikotin släpps ut över en längre tid och bidrar till en längre snusupplevelse utan rinnig prilla.

    Skriv din recension

    Thunder är ett snusmärke från danska V2 Tobacco. Vad som gör att Thunder står ut från mängden är dess otroligt starka produkter. Alla produkter i Thunder serien är framtagna för att leverera en kraftfull snusupplevelse med både smak och nikotinmängd.

    Snuset kommer i alla möjliga smaker, från Original - en neutral tobakssmak till mer experimentella smaker som hallon och iskalla mintsmaker.

    Thunder