Omni Licorice White Slim
Omni Licorice White Slim
Omni Licorice White Slim
Omni Licorice White Slim
Omni Licorice White Slim
Omni Licorice White Slim

Omni Licorice White Slim

165 Kr

information om Omni Licorice White Slim

OMNI LICORICE

Kritvita prillor med tydliga inslag av saltlakrits och anis, samt aningen smörkola. En liten tunn prilla som är torr men när den fuktats upp under läppen ger en snabb och kraftig smakleverans.

Tipsa dina vänner genom:

Helvita portioner (Omni) består av en blandning av cellulosa och en mindre andel utvald ljus tobak än i traditionellt snus. Den mindre andelen tobak kombinerat med den helvita påsen bidrar till att prillorna i Omni är vitare än traditionellt vitt portionssnus. Portionerna är helt torra, vilket gör att det kan ta några sekunder innan nikotineffekten och en kraftig smak av lakrits eller pepparmint upplevs av användaren. En Omniprilla på 3 mg ger ungefär samma nikotinupplevelse som en vanlig Generalprilla som har 0,8 procent nikotin. En Omni 6 mg prilla motsvarar en extra stark snusprodukt med 1,5 procents nikotinhalt.

INNEHÅLLSDEKLARATION Fyllnadsmedel (E965, E460, E414), surhetsreglerande medel (E500), tobak, (stabiliseringsmedel (E463) och aromer. HALTER FUKTHALT 2,0% NIKOTINHALT 0,75% PH VÄRDE 8,5 VIKT/PORTION 0,4 g VIKT/DOSA 8,0 g

Skriv din recension

Skriv din recension

Den mindre andelen utvald ljus tobak tillsammans med den helvita portionspåsen bidrar till att prillorna i Omni är vitare än traditionellt vitt portionssnus.
Omni har en liten tunn och helvit prilla som är torr, men som när den fuktats upp under läppen ger en snabb och kraftig smakleverans av pepparmint eller lakrits.

Omni