Odens Vanilla White Dry Portion

Odens Vanilla White Dry Portion

175 Kr

information om Odens Vanilla White Dry Portion

Odens Vanilla White Dry Portion är ett white portionssnus med en söt smak av vanilj. Tobakssmaken är traditionell och ganska framträdande och bildar en väldigt intressant blandning med den mjuka och söta vaniljsmaken.

White dry prillor är torra på ytan för att hålla längre och ge en längre smakupplevelse och jämnare utsöndring av nikotin.

Nikotinhalt: 9mg/g
Vikt: 10g

Tipsa dina vänner genom:

Odens Vanilla White Dry Portion är ett white portionssnus med en söt smak av vanilj. Tobakssmaken är traditionell och ganska framträdande och bildar en väldigt intressant blandning med den mjuka och söta vaniljsmaken.

White dry prillor är torra på ytan för att hålla längre och ge en längre smakupplevelse och jämnare utsöndring av nikotin.Smaken är helt klart den traditionella Odens smaken som många har kommit att älska kombinerat med en intensiv och långvarig smak av vanilj!

  • A. Moe
    2018-03-07

    Suveren snus

    Jag har en svaghet för vanilj och provar gärna snus med vaniljsmak. Många smaksatt portion snusar är för stark men den har är perfekt. För mej passar det jätte bra. Om du letar efter en inte för stark smaksatt snus då kan jag rekommendera denna.

    • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

Odens snus tillverkas av GN Tobacco Sweden. Deras topp moderna fabrik i Bispgården stod färdigt 2014 och har sen dess spottat ena succé efter det andra. Senaste är "Siberia" serien som utmärker sig som världens starkaste snus. Odens snus finns i en uppsjö av olika varianter och smaker såsom orginal, kaffe, melon, vanilj mm

Odens