Epok Lime Vit Tobak Portionssnus
Epok Lime Vit Tobak Portionssnus
Epok Lime Vit Tobak Portionssnus
Epok Lime Vit Tobak Portionssnus

Epok Lime Vit Tobak Portionssnus

produkt information för Epok Lime Vit Tobak Portionssnus

Epok Lime Vit Tobak Portionssnus - En oväntat fruktig, fyllig men på samma gång utmanande syrlig kombination mellan modern snussmak och klassisk citrus.

Epok Lime kommer i en slim-prilla för att passa bättre under läppen. Portionspåsarna och snuset är därför helt vita och färger inte av sig på tändarna.

199 Kr

Betyg:

Ella

Titel: Mkt bra

stark, hettande känsla. Mycket frisk mintsmak.

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Epok Lime Vit Tobak Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 10:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  Epok Lime Vit Tobak Portionssnus - En oväntat fruktig, fyllig men på samma gång utmanande syrlig kombination mellan modern snussmak och klassisk citrus.

  Epok Lime kommer i en slim-prilla för att passa bättre under läppen. Portionspåsarna och snuset är därför helt vita och färger inte av sig på tändarna.

  Innehållsdeklaration

  Vatten, stabiliseringsmedel (E460), tobak, fuktighetsbevarande medel (E1520), smakförstärkare (koksalt), surhetsreglerande medel (E500), aromer inklusive rökarom, förtjockningsmedel (E401), xylitol.

  HALT

  Nikotinhalt: 8mg/g

  Fukthalt:50,0%
  Nikotinhalt:0,85%
  pH Värde:8,5
  Format:Slim
  Vikt/Portion:0,7g
  Vikt/Dosa:16,8g

  • Ella
   2016-10-31

   Mkt bra

   stark, hettande känsla. Mycket frisk mintsmak.

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Epok Varumärke

  Epok lanserades 2015 som världens första helvita snus ! Epok var först ut med att tillverka snus med renad tobak som inte missfärgar tändarna och ger en renare och fräschare upplevelse där prillan håller sig vit under hela snusningen. Reningsprocessen är helt vattenbaserad och introducerar inga nya kemikalier till snuset. Epok tillverkas av Fiedler och Lundgren.

  Här på Nettotobak har vi alla smaker av Epok. Epok kommer i flera klassiska smaker och vissa helt unika. Det röda tråden som går genom Epok's snus är en fräsch och frisk snusupplevelse som levererar spännande smaker direkt och intensivt.

  Epok är just nu i en övergångsfas då märket kommer övergå till att heta LYFT. LYFT kommer bibehålla samma goda smak som i EPOK med några nyheter. Det är fortfarande helt vitt men istället för tobak kommer snuset vara i det nya All White formatet som inte innehåller någon tobak. Smakerna och nikotinhalten är fortfarande desamma men det är bara tobaken som byts ut mot fibrer som ger en mjuk känsla under läppen och hjälper doseringen av nikotin över en längre period.

  Epok