• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
VM-Snuset 2021 Vikingsnus Kramgoda Lös

VM-Snuset 2021 Vikingsnus Kramgoda Lös

Vi har kommit över en batch av vinnarsnuset från VM-Snuset 2021. Årets vinnare av lössnus är Stefan Dalgren som tagit fram Vikingsnus. Formatet är lössnus med en rökig smak, där smakerna lyfts upp av en tydlig tobaksarom.

OBS: Begränsad antal

  • 1 dosa 55,00 kr
  • 3-pack (50,00 kr/st) 150,00 kr
  • 10-pack (49,00 kr/st) 490,00 kr
150,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om VM-Snuset 2021 Vikingsnus Kramgoda Lös

Vikingsnus Kramgoda Lös; Årets vinnare av VM-Snuset 2021 är ett lössnus med rökig smak, där smakerna lyfts upp av en påtaglig tobaksarom. För att ge smakerna lite variation har även örtaromer lagts till vilket skapar en nästan perfekt balans i förhållande till tobaken. Vi är övertygade om att du kommer att gilla årets Viking-snus.

Juryns motivation löd: ”Vikingsnus Kramgoda är ett rökigt snus som Stefan har lyckats få komplext. Det är ett enkelt men konsistensmässigt välgjort lössnus. Snuset är på nivå med de bästa sorterna inom klassen som i dag existerar på marknaden – den är grym. Ett snus att längta hem till.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke VM-Snuset
Produkttyp lössnus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 35 g
Snustyp Lössnus
Format lös
Producent Kurbits Snus AB
(0)
Recensioner för VM-Snuset 2021 Vikingsnus Kramgoda Lös

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.