Pipa-Kenvelo böjd 6561

Pipa-Kenvelo böjd 6561

produkt information för Pipa-Kenvelo böjd 6561

Kenlevo
Äkta Briar rot pipa till ett fantastiskt bra Pris
Vacker Mahognybrun matt finish 

295 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig

Betyg:

Matz Rosenqvist

Titel: Mycket pipa för pengarna

Kanonbra pipa, ligger rätt bra i handen. Till detta priset så är jag mycket nöjd med den. Inga spår av starka kemiska dofter som andra har påpekat.

  Betyg:

  Mats Eriksson

  Titel: Stark kemisk smak

  Produkten är vacker att titta på och sitter väl i handen, såg ut att vara en "bra rökare" men hade en stark kemisk smak som förmodligen skulle försvinna...

   vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

   Kunder som köpt denna produkt köpte också:

   Vi finns för att hjälpa !

   Nettotobak logotype

   Har du några frågor om produkten Pipa-Kenvelo böjd 6561 eller undrar över något annat finns vi på


   Telefontider:

   Vardagar: 09:00 - 17:00

   Helger: Stängt

   145mm lång
   Diam 19mm 

   6561656165610

   • Matz Rosenqvist
    2018-04-12

    Mycket pipa för pengarna

    Kanonbra pipa, ligger rätt bra i handen. Till detta priset så är jag mycket nöjd med den. Inga spår av starka kemiska dofter som andra har påpekat.

    • | Rapportera missbruk

   • Mats Eriksson
    2018-02-14

    Stark kemisk smak

    Produkten är vacker att titta på och sitter väl i handen, såg ut att vara en "bra rökare" men hade en stark kemisk smak som förmodligen skulle försvinna efter någon månads användning, men som trots detta är en dealbreaker då jag inte vill förstöra min goda tobak med den kemiska smaken. Nettotobak var dock goda nog att ge mig pengarna tillbaka för denna produkt då jag skickade tillbaka den, mycket nöjd med bemötandet jag fått av Nettotobak, kan inte säga samma sak om denna produkt.

    • | Rapportera missbruk

   Visa fler

   Skriv din recension

   Trädljung har en väldigt intressant rot. Roten är speciell med det att den är extremt eldtålig vilket gör det utmärkt för att använda till piprökning.

   En annan positiv egenskap hos Trädljungsroten är att den har ett väldigt vackert mönster. Detta tar Kenvelo piperna hand om genom att presentera piporna med dess naturliga mönster.
   Piporna är bara behandlade och lackade för att man skall uppskatta den naturliga skönheten i Trädljungsroten.

   Kenvelo