Tobakskrydda Kakao

Tobakskrydda Kakao

produkt information för Tobakskrydda Kakao

Innehåll till 500g tobak

Kakao

25ml

25 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig

Betyg:

Siv Lumbye

Titel: Tobakskrydda kakao

Intressant.

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Tobakskrydda Kakao eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 10:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  • Siv Lumbye
   2017-10-04

   Tobakskrydda kakao

   Intressant.

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Cuthof Banner

  Cuthof är en tobakstillverkare som specialiserat sig på råtobak i olika former. Sedan 1994 har dom erbjudit råtobak och råtobakspill på den Svenska marknaden. Råtobaken kan användas till att göra ditt eget snus och för att rulla egna cigaretter. 

  Numera har Cuthof avvecklat sin verksamhet då råtobak skattas som röktobak och skall därför skattas som cigaretter. Vi har för tillfället inga produkter av Cuthof kvar.

  År 1994 startade Cuthof AB sin tobaksverksamhet. Affärsidén är att importera ”råtobak” vilken inte är skattepliktig enligt LTS och att utan beredning eller förädling sälja råtobaken i olika sorter, storlekar och former för den enskilde  egen beredning och konsumtion av tobak för cigarettrullning, pipa eller snus.

  Cuthof