• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Taboca Original
Taboca Original
Taboca Original
Taboca Original
Taboca Original
Taboca Original
Taboca Original

Taboca Original

Taboca säljs i en djärv, distinkt förpackning som särskiljer från äldre, traditionella varumärken.
  • 1 dosa 35,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Taboca Original

Taboca är vår ”Value for Money” produkt som säljs i en djärv, distinkt förpackning som särskiljer från äldre, traditionella varumärken. Den ger den oberoende snusanvändaren en ny erfarenhet av finaste handplockade tobaken framställd genom traditionell svensk snustillverkning. Med tillverkning som enbart använder det renaste källvattnet och handplockad tobak ger distinkt, frisk smak med inslag av bergamott och citrus som förkroppsligar Taboca den medvetna längtan efter att vara unik, att ge sitt personliga budskap och att visa uppskattning för livets goda.  Levereras i 10-pack
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Taboca
Produkttyp original portion
Vikt 0.3
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 15 g
Snustyp Portionssnus
Format Normal
Producent SP Tobacco
(8) recensioner
Recensioner för Taboca Original

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bra (trots lågt pris)

Olle, 11 juni 2020

Mycket överraskande ett av de bättre snusen oberoende av p***. Välfyllda påsar, fantastisk smak & doft. Bättre än General, som ju är den generella måttstocken. Smaken är ren, mild och nyanserad (jag gillar normalt salt, rökigt & bränd tobaksmak). Mitt nya go-to. Burken gillar jag dock inte, även om enhandsöppning fungerar bra.

Trevlig men otillfredsställande

Jonas, 29 oktober 2019

Tack för en extremt snabb leverans till at börja med! Jo. Först det positiva. Taboca doftar som en dröm. Ljus tobak varvat med toner av anis. Skulle kunna dofta på den hela dagen. Men därifrån går det det tyvärr utför. Smaken först. Den är OK. Inget negativt men inte heller något som sticker ut. Det är en tämligen intetsägande tobakssmak med bra sälta och en viss ton av anis.. Den är dock väldigt torr och smaken känns som den gömmer sig kvar i påsen. Dessutom finns här en något plastig eftersmak. Dosan är det sämsta med produkten. En tunn dosa med vassa kanter och som känns b*****. Avsaknad av reservlock kan jag för mitt liv inte förstå.

Lite i dosan

Ante P, 15 november 2018

Tycker att detta snuset rinner väldigt lätt. Sen är det bara 15 st snusar i dosan.

Riktigt budget snus

M.A, 7 november 2018

Har provat många olika lågpris snus och denna var en av dom bättre jag har provat! Väl fyllda påsar med god smak och inte alls rinnig och är rätt så mjuka påsar. Har dock upplevt att dosa kan lite svår att Öppna den första gången.

Duger i kriget

Adam A, 13 oktober 2018

Helt okej, snus. Lite annorlunda och ljus i smaken, men bra storlek och fyllnad på prillan. Dosan går lätt att skala.

Visa fler omdömen