• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
Swave Cafetini All White

Swave Cafetini

Swave Cafetini Slim All White snus är en kaffesmakande smal nikotinpåse med en antydan till karamelliserad sirap. Den har en torr yta med fuktigt innehåll för låg rinnighet
  • 1 dosa 43,99 kr
  • 5-pack (29,80 kr/st) 149,00 kr
  • 10-pack (29,80 kr/st) 298,00 kr
149,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Swave Cafetini

De tobaksfria nikotinpåsarna Swave Cafetini är ett givet alternativ för alla som älskar kaffe. Prillan har en tydlig kaffesmak som håller i sig länge och som för tankarna till klassiska kaffekarameller eller en trevlig kaffedrink. Påsarna har även en antydan till karamelliserad sirap som gifter sig utmärkt med kaffesmaken. All White-påsarna har styrka 3 av 4 och innehåller 13,25 mg nikotin per gram.

Nikotinpåsar med kaffesmak från Gotland

Bakom tillverkningen av Swave Cafetini står företaget Gotlandssnus. Varje portion är framtagen med precision och omsorg i den lilla snusfabriken, belägen i orten Roma. Kvaliteten på slutprodukten har högsta prioritet och i Swave Cafetini hittas därför endast råvaror av absolut toppkvalitet.

Swave Cafetini i slimmat format

Om du tycker det är bekvämare med en mindre prilla under läppen är Swave Slim Cafetini perfekta, eftersom formatet är slim. De är även utmärkta för dig som vill ha mindre rinnigt snus eftersom ytan är torr men har ett fuktigt innehåll.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Swave
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,25 mg/g
Smak kaffe
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp All White Portion Slim
Format Slim
Producent Gotlandssnus