SMOK X-Priv Prism Chrome
SMOK X-Priv 225w Startkit
SMOK X-Priv Black Red
SMOK X-Priv Prism Blue
SMOK X-Priv Prism Chrome
SMOK X-Priv Prism Gold
SMOK X-Priv Auto Pink
SMOK X-Priv Prism Rainbow
SMOK X-Priv Gunmetal

SMOK X-Priv 225w Startkit

produkt information för SMOK X-Priv 225w Startkit

SMOK X-Priv 225W är den perfekta kombinationen av rå stryka och skönhet. X-Priv kommer utrustad med en högupplöst färg LCD skärm som visar dig allt du behöver veta om din e-cigg. Från batteriets laddningsgrad till hur många puffar du tagit och vilken slags coil du använder. X-Priv är perfekt för dig som vill ha en kraftfull sub-ohm upplevelse och stödjer upp till 225W vejpning. 

875 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten SMOK X-Priv 225w Startkit eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 09:00 - 17:00

Helger: Stängt

OBS: Batterier köpes separat! SMOK X-Priv behöver 2st 18650 batterier för att fungera.

SMOK X-Priv är ett underbart startkit för dig som ta din vejpning till nästa nivå. Tack vare sin otroliga högupplösta LCD skärm så kan du få klar och tydlig information om hur din e-cigg mår och kan enkelt ändra intensiteten med dom praktiska menyknapparna. Kittet kommer självklart med en populära 510 gängan som låter dig i stort sätt installera vilken tank som helst. 
Startkittet innehåller allt du behöver för att börja och låter dig uppleva kraften av den nya TFV12 Prince tanken som rymmer en av marknadens bästa förångare. För att använda detta startkittet så behövs två stycken 18650 batterier, vi rekommenderar Sony VTC6 för maximal effekt som räcker hela dagen!

Innehåll
1 x X-Priv Mod.
1 x TFV12 - P Tank (2ml kapacitet).
1 x V12 0,4Ω förbrännare (förinstallerad).
1 x V12 0,12Ω förbrännare.
1 x USB Laddningskabel.
1 x Användarmanual (Engelska).
1 x Extraglas.

Egenskaper:

Effektområde: 1W - 225W
Spänningsområde: 0,5 - 9V
Temperaturområde: 100° - 315°C
Motstånd: 0,1Ω - 2.5Ω
Batteri: Drivs av två 18650 batterier (säljs separat)
Gänga: 510
Kortslutningsskydd.
Överspänningsskydd.
Uppgraderbar mjukvara (via USB)

    Skriv din recension

    SMOK Tech är en tillverkare och säljare av e-cigaretter som erbjuder både avancerade e-cigaretter till lite lättare för nybörjare. Företaget grundades 2010 i Shenzhen Kina och är idag den största tillverkaren av e-cigaretter som säljs världen över.

    Hos Nettotobak så säljer vi en stor del SMOK produkter då deras märke och tillvägagångssätt skriker kvalité och säkerhet i en modern design. SMOK's produkter kommer alltid med dom senaste säkerhets funktionerna och erbjuder premium e-cigaretter till ett förmånligt pris. SMOK har även gjort det lätt att mixa och matcha mellan deras produkter då namngivningen är lätt att hålla koll på och om du önskar att byta tank eller mod så är det fullt möjligt att byta hur man vill. 

    SMOK