Aspire Breeze 2
Aspire Breeze 2
Aspire Breeze 2
Aspire Breeze 2
Aspire Breeze 2
Aspire Breeze 2
Aspire Breeze 2

Aspire Breeze 2

produkt information för Aspire Breeze 2

Aspire Breeze 2 är det senaste från Aspire som siktar på att göra e-cigaretter lättare! Breeze är inte en klassisk e-cigg utan använder ett helt nytt Pod system där allt rymms i e-ciggen och kan lätt ta isär ifall man skulle vilja byta förångare. Alt från utformning till mekaniken är framtaget på nytt, detta märks tydligast på den nya fire-knappen som är helt slimmad.

325 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Aspire Breeze 2 eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 10:00 - 17:00

Helger: Stängt

Aspire Breeze 2 är det senaste från Aspire som siktar på att göra e-cigaretter lättare! Breeze är inte en klassisk e-cigg utan använder ett helt nytt Pod system där allt rymms i e-ciggen och kan lätt ta isär ifall man skulle vilja byta förångare. Alt från utformning till mekaniken är framtaget på nytt, detta märks tydligast på den nya fire-knappen som är helt slimmad.

Batteriet är ett 1000mAh inbyggt batteri så inget batteri behöver köpas till. Batteriet laddas enkelt med en Micro-USB laddare som medföljer.

Innehåll:

1 x Aspire Breeze
4 x Extra O-ringar.
1 x silikonhölje
2 x Förbrännare (1.0Ω / 0.6Ω)
1 x Micro USB Laddningskabel
1 x Manual (på engelska)

6958947124294

    Skriv din recension

    Aspire är en Kinesisk tillverkare av e-cigaretter som varit aktiva sedan 2013 och sedan dess tagit marknaden med storm med deras produkter av otroligt hög kvalité. Aspire har alltid varit i framkant när det kommer till innovation och var dom första som introducerade BVC coils och uppfann faktiskt möjligheten att justera luftflödet i din e-cigarett.

    Vi har dom flesta av Aspire e-cigg, bland annat den otroligt populära PockeX AIO och den helt nya Aspire Breeze 2 som använder sig av ett pod system. 

    Aspire