Thunder Wintergreen Portionssnus

Thunder Wintergreen Portionssnus

produkt information för Thunder Wintergreen Portionssnus

Thunder Wintergreen Extra Starkt Portionssnus - är ett portionssnus med Thunder's klassiska höga nikotinhalt och en kraftfull smak av Amerikansk vintergröna. Vintergröna är en unik smak från Amerikas östkust och är lite frisk och träig myntalik smak med en viss sötma i bakgrunden.

Nikotin: 16 mg/g
Innehåll/dosa: 19,8 gram

129 Kr

289 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Thunder Wintergreen Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 10:00 - 17:00

Helger: Stängt

Thunder Wintergreen Extra Starkt Portionssnus - är ett portionssnus med Thunder's klassiska höga nikotinhalt och en kraftfull smak av Amerikansk vintergröna. Vintergröna är en unik smak från Amerikas östkust och är lite frisk och träig myntalik smak med en viss sötma i bakgrunden.

Vintergröna har även används som ett läkemedel under lång tid. Redan på 1800-talet började den destileras i USA och framställas som en smakrik olja som botade de flesta åkommor.

Thunder överraskar med detta val av smak och om du letar efter en unik smak till ditt portionssnus så finner du det här!

    Skriv din recension

    Thunder är ett snusmärke från danska V2 Tobacco. Vad som gör att Thunder står ut från mängden är dess otroligt starka produkter. Alla produkter i Thunder serien är framtagna för att leverera en kraftfull snusupplevelse med både smak och nikotinmängd.

    Snuset kommer i alla möjliga smaker, från Original - en neutral tobakssmak till mer experimentella smaker som hallon och iskalla mintsmaker.

    Thunder