Thunder Wintergreen Portionssnus

Thunder Wintergreen Portionssnus

produkt information för Thunder Wintergreen Portionssnus

Thunder Wintergreen Extra Starkt Portionssnus - är ett portionssnus med Thunder's klassiska höga nikotinhalt och en kraftfull smak av Amerikansk vintergröna. Vintergröna är en unik smak från Amerikas östkust och är lite frisk och träig myntalik smak med en viss sötma i bakgrunden.

Nikotin: 16 mg/g
Innehåll/dosa: 19,8 gram

289 Kr

Betyg:

Thord

Titel: Magiskt

Kom blixsnabbt till utlandsresan. Oförskämt bra pris oxå.

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Thunder Wintergreen Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 10:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  Thunder Wintergreen Extra Starkt Portionssnus - är ett portionssnus med Thunder's klassiska höga nikotinhalt och en kraftfull smak av Amerikansk vintergröna. Vintergröna är en unik smak från Amerikas östkust och är lite frisk och träig myntalik smak med en viss sötma i bakgrunden.

  Vintergröna har även används som ett läkemedel under lång tid. Redan på 1800-talet började den destileras i USA och framställas som en smakrik olja som botade de flesta åkommor.

  Thunder överraskar med detta val av smak och om du letar efter en unik smak till ditt portionssnus så finner du det här!

  • Thord
   2018-09-05

   Magiskt

   Kom blixsnabbt till utlandsresan. Oförskämt bra pris oxå.

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Thunder är ett snusmärke från Danska V2 Tobacco. Det är ett av Scandinatiens starkaste snusmärken när det kommer till nikotinmängd. Detta är ett resultat av den höga koncentration tobaksblad som används vid framtagningen av snuset. Thunder kommer faktiskt bara i två olika styrkor, Extra Stark och Ultra Stark! 

  Snuset kommer i alla möjliga smaker, från Original - en neutral tobakssmak till mer experimentella smaker som hallon och iskalla mintsmaker.

  Thunder