Thunder Original Portionssnus

Thunder Original Portionssnus

produkt information för Thunder Original Portionssnus

Thunder Original Extra Starkt Portionssnus - är Thunder's original smak, här finner du den oförändrade och neutrala smaken av Thunder's härliga portionssnus! I klassisk Thunder anda är nikotinhalten extra hög på 16mg/g men förutom det finner du en kraftig och tydlig tobakssmak som är något kryddig med lätta inslag av citrus.

Nikotinhalt: 16 mg/g
Innehåll/dosa: 19,8 gram

269 Kr

Betyg:

Patrik

Titel: Bra smak

God smak funkar helt ok, ända negativa att det rinner lite.

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Thunder Original Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 09:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  Thunder Original Extra Starkt Portionssnus - är Thunders original smak, här finner du den oförändrade och neutrala smaken av Thunders härliga snus! I klassisk Thunder anda är nikotinhalten extra hög på 16mg/g men förutom det hittar du en kraftig och tydlig tobakssmak som är något kryddig med lätta inslag av citrus.

  Thunder tillverkas av V2 Tobacco som är ett danskt företag med många års erfarenhet. Deras mål med Thunder serien är att ge Skaninavien vad vid vill ha, ett starkare snus med högra nikotinmängd än vanligt snus. Det är därför Thunder bara kommer i Extra Strong och Ultra.

  • Patrik
   2019-02-11

   Bra smak

   God smak funkar helt ok, ända negativa att det rinner lite.

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Thunder är ett snusmärke från Danska V2 Tobacco. Det är ett av Scandinatiens starkaste snusmärken när det kommer till nikotinmängd. Detta är ett resultat av den höga koncentration tobaksblad som används vid framtagningen av snuset. Thunder kommer faktiskt bara i två olika styrkor, Extra Stark och Ultra Stark! 

  Snuset kommer i alla möjliga smaker, från Original - en neutral tobakssmak till mer experimentella smaker som hallon och iskalla mintsmaker.

  Thunder