Thunder Original Portionssnus

Thunder Original Portionssnus

produkt information för Thunder Original Portionssnus

Thunder Original Extra Starkt Portionssnus - är Thunder's original smak, här finner du den oförändrade och neutrala smaken av Thunder's härliga portionssnus! I klassisk Thunder anda är nikotinhalten extra hög på 16mg/g men förutom det finner du en kraftig och tydlig tobakssmak som är något kryddig med lätta inslag av citrus.

Nikotin: 16 mg/g
Innehåll/dosa: 19,8 gram

269 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Thunder Original Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 10:00 - 17:00

Helger: Stängt

Thunder Original Extra Starkt Portionssnus - är Thunders original smak, här finner du den oförändrade och neutrala smaken av Thunders härliga snus! I klassisk Thunder anda är nikotinhalten extra hög på 16mg/g men förutom det hittar du en kraftig och tydlig tobakssmak som är något kryddig med lätta inslag av citrus.

Thunder tillverkas av V2 Tobacco som är ett danskt företag med många års erfarenhet. Deras mål med Thunder serien är att ge Skaninavien vad vid vill ha, ett starkare snus med högra nikotinmängd än vanligt snus. Det är därför Thunder bara kommer i Extra Strong och Ultra.

    Skriv din recension

    Thunder är ett snusmärke från danska V2 Tobacco. Vad som gör att Thunder står ut från mängden är dess otroligt starka produkter. Alla produkter i Thunder serien är framtagna för att leverera en kraftfull snusupplevelse med både smak och nikotinmängd.

    Snuset kommer i alla möjliga smaker, från Original - en neutral tobakssmak till mer experimentella smaker som hallon och iskalla mintsmaker.

    Thunder