Odens 79 Extreme Portionssnus

Odens 79 Extreme Portionssnus

produkt information för Odens 79 Extreme Portionssnus

Odens 79 Extreme Portionssnus Mycket starkt snus med en bra kombination av framträdande tobakssmak med en uppfriskande smak av lime och en tydlig kryddigt ingefära.

259 Kr

Betyg:

Fredrik Engqvist

Titel: Perfekt smak!!!

Mycket bra smak på detta snus. Man behöver inte vara rädd för att testa detta snus för det smakar inte "ingefära med syrlig lime" utan istället drar det...

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Odens 79 Extreme Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 09:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  Levereras i 10-pack

  Nikotinhalt: 22mg/g

  Vikt: 18g

  Smak: Tobak/lime/ingefära

  • Fredrik Engqvist
   2017-10-05

   Perfekt smak!!!

   Mycket bra smak på detta snus. Man behöver inte vara rädd för att testa detta snus för det smakar inte "ingefära med syrlig lime" utan istället drar det smakmässigt mer åt gamla hederliga "Golden River"

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Odenssnus är ett Stockholmsbaserat snusmärke som tillverkas av GN Tobacco sedan 2014. Fabriken ligger i den lilla kommunen Bispgården nära Sundsvall. Vad som gör Odenssnus så unikt är dels dess styrka samt deras spännande och nytänkande smaksättningar. Smaksättningar såsom, Citron, Vanilj och  Lime. Men även mer traditionella smaksättningar som bergamott, mint och lakrits. 

  Odens