• Fri frakt
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Coobra Rökarom
Snuskrydda Coobra Rökarom
Snuskrydda Coobra Rökarom
Snuskrydda Coobra Rökarom
Snuskrydda Coobra Rökarom

Snuskrydda Coobra Rökarom

Snuskrydda Coobra Rökarom är en praktisk snuskrydda som ger dig snus en extra rökighet. Rökighet och snus har länge gått hand i hand och rökaromen fungerar som ett sätt att göra tobakssmaken rikare och mer komplex. Rökarom är lätt att använda och tillsätts i snuset i samma steg som propylenglykolet!

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Rökarom

Snuskrydda Coobra Rökarom är en praktisk snuskrydda som ger dig snus en extra rökighet. Rökighet och snus har länge gått hand i hand och rökaromen fungerar som ett sätt att göra tobakssmaken rikare och mer komplex. Rökarom är lätt att använda och tillsätts i snuset i samma steg som propylenglykolet! Rökarom används i de flesta snussorterna på den Svenska marknaden men det är inte så att man skyltar med den, utan istället används rökaromen som en smakförstärkare till den färdig malda tobaken. Några om dom mer kända snussorterna som innehåller rökarom är tex: Ettan, Grov, General Classic och Göteborgs Rapé. En flaska innehåller 25ml rökarom och räcker till ca 2,5kg snus beroende på hur mycket man använder. Ingredisenser: Aromer godkända för livsmedel och tobak. Hur man använder: Tillsätt 5ml av snusaromen till 0,5kg snus i samma skede som man tillsätter propylenglykol.Rör om snuset så att det blandas väl. Låt smaken mogna under kylda förhållanden under 5-7dagar. Ean13: 7391170632997
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Rökarom
Producent Coobra
(2) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Coobra Rökarom

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

fel val

Ulf Björnström, 25 september 2018

Smakade ej bra...fel val för mig

Bra smak

Jörgen, 4 juni 2018

Blir tydlig och bra smak då man blandar denna med Cobras Bergamotte