Snuskrydda - Whiskey 8 ml

Snuskrydda - Whiskey 8 ml

produkt information för Snuskrydda - Whiskey 8 ml

Snusarom Whiskey är en snuskrydda från V2 Tobacco som du kan använda för att smaksätta ditt eget snus med en rökig och lagrad smak av Skottländsk whisky. Whisky är ett bra komplement till snus då den ger tobaken en extra dimension och en lätt rökighet. Många populära snusmärken använder sig av whisky smak kanske ditt egna snus blir en av dom!

25 Kr

Betyg:

Britt-marie Oltner

Titel: Snusarom whisky

Utgången datum

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Snuskrydda - Whiskey 8 ml eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 09:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  Snusarom Whiskey är en snuskrydda från V2 Tobacco som du kan använda för att smaksätta ditt eget snus med en rökig och lagrad smak av Skottländsk whisky. Whisky är ett bra komplement till snus då den ger tobaken en extra dimension och en lätt rökighet. Många populära snusmärken använder sig av whisky smak kanske ditt egna snus blir en av dom!

  Det finns ett flertal snussorter med en tydlig whisky smak, bland dom är Islay Whisky en av dom mest populära. Men även General Mackmyra.

  Snuskrydda Whisky rymmer 8ml snusarom och är beräknad att räcka till att smaksätta 240g portionssnus.

  Användning: Snuskryddan tillsätts till snuset och blandas sedan väl. Lättast är det att tillsätta snusaromen utspätt i vatten med en sprayflaska.

  5704420004574

  • Britt-marie Oltner
   2018-09-03

   Snusarom whisky

   Utgången datum

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  V2 Tobacco – Vi älskar bra snus till bra priser

  V2 Tobacco A/S tillverkar många olika sorters snus.

  Vårt koncept är enkelt: Vi framställer portions- och lössnus av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Vårt snus kännetecknas av en omsorgsfullt framtagen grundsmak, där balansen mellan tobaken, fylligheten och syrligheten är perfekt. V2 Tobacco vet hur riktigt gott snus ska smaka. 

  Vår filosofi och vårt koncept för snustillverkning grundar sig i vår passion för snus och för den fina kvalitet som vi kan få genom småskalig framställning av denna rökfria tobak.

  Vi ser på snus som en mycket fin och sofistikerad produkt, full av smaker och aromer från väldoftande ingredienser och kryddor med naturlig fräschör.

  Alla våra produkter är värmebehandlade och har låg TSNA-halt (tobaksspecifika nitrosaminer)

  V2 Tobacco håller hus i en av Skandinaviens modernaste snusfabriker, som byggdes 2011.

  V2 tobacco