Snuskrydda - Menthol 8 ml

Snuskrydda - Menthol 8 ml

produkt information för Snuskrydda - Menthol 8 ml

Snusarom Menthol ger ditt snus en iskall kylig smak av mentol. Menthol är en populär smak både bland snusare och rökare menthol förknippas oftast med mintsmak men har en mer kylande smak som ger snuset en frisk och fräsch karaktär. Snyskryddor är mycket lätta att använda och behövs bara tillsättas till snuset i samma steg som propylenglykolen och sen blandas om väl.

25 Kr

Betyg:

Bo Lorentzon

Titel: Djuvligt!

Underbar när man vill ha det dära lilla extra.
Påminner om gamla tiders mix mint.
Varar länge och har en perfekt doft.

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Snuskrydda - Menthol 8 ml eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 10:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  Snusarom Menthol ger ditt snus en iskall kylig smak av mentol. Menthol är en populär smak både bland snusare och rökare menthol förknippas oftast med mintsmak men har en mer kylande smak som ger snuset en frisk och fräsch karaktär. Snyskryddor är mycket lätta att använda och behövs bara tillsättas till snuset i samma steg som propylenglykolen och sen blandas om väl.

  Några populära snussorter med mentholsmak är Odens Cold White Dry, Zyn och Qvitt. Med denna snuskryddan kan du skapa liknande snus, eller så kanske du använder menthol smaken i en kombination med något annat som gör ditt snus helt unikt.

  Innehåll: Aromer godkända för livsmedel och tobak.

  Volym: 8ml, räcker till ca 1kg lössnus och ca 500g portionssnus, önskar du en mer eller mindre intensiv smak? Justera enkelt mängden arom. 

  • Bo Lorentzon
   2017-07-05

   Djuvligt!

   Underbar när man vill ha det dära lilla extra.
   Påminner om gamla tiders mix mint.
   Varar länge och har en perfekt doft.

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  V2 Tobacco – Vi älskar bra snus till bra priser

  V2 Tobacco A/S tillverkar många olika sorters snus.

  Vårt koncept är enkelt: Vi framställer portions- och lössnus av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Vårt snus kännetecknas av en omsorgsfullt framtagen grundsmak, där balansen mellan tobaken, fylligheten och syrligheten är perfekt. V2 Tobacco vet hur riktigt gott snus ska smaka. 

  Vår filosofi och vårt koncept för snustillverkning grundar sig i vår passion för snus och för den fina kvalitet som vi kan få genom småskalig framställning av denna rökfria tobak.

  Vi ser på snus som en mycket fin och sofistikerad produkt, full av smaker och aromer från väldoftande ingredienser och kryddor med naturlig fräschör.

  Alla våra produkter är värmebehandlade och har låg TSNA-halt (tobaksspecifika nitrosaminer)

  V2 Tobacco håller hus i en av Skandinaviens modernaste snusfabriker, som byggdes 2011.

  V2 tobacco