Snuskrydda Cuthof Rökarom

Snuskrydda Cuthof Rökarom

produkt information för Snuskrydda Cuthof Rökarom

Snusarom Cuthof Rökarom är en utmärkt arom att använda när man gör sitt eget snus. Rökarom ger tobaken en rikare och djupare smak och används ofta som en smakförstärkare och ofta i kombination med andra smaker. Rökarom finns i så gott som allt modernt snus. 

25 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig
vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Snuskrydda Cuthof Rökarom eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 10:00 - 17:00

Helger: Stängt

Snusarom Cuthof Rökarom är en utmärkt arom att använda när man gör sitt eget snus. Rökarom ger tobaken en rikare och djupare smak och används ofta som en smakförstärkare och ofta i kombination med andra smaker. Rökarom finns i så gott som allt modernt snus. 

Innehåll: 15 ml

Räcker till 2,5kg snus

Funkar lika bra till lös som portionssnus

    Skriv din recension

    År 1994 startade Cuthof AB sin tobaksverksamhet. Affärsidén är att importera ”råtobak” vilken inte är skattepliktig enligt LTS och att utan beredning eller förädling sälja råtobaken i olika sorter, storlekar och former för den enskilde  egen beredning och konsumtion av tobak för cigarettrullning, pipa eller snus.

    Cuthof