Snuskrydda Coobra Cognac

Snuskrydda Coobra Cognac

produkt information för Snuskrydda Coobra Cognac

Snusarom Coobra Cognac är en snuskrydda som ger ditt egna snus en rik smak av cognac. Cognac är vin som destillerats och sedan lagrats på ekfat. Så det ger snuset en rökig och rik smak med inslag av sötma och en gnutta fruktighet. Cognac snuskrydda är ett bra sätt att ge ditt snus en rökigare smak med en mer komplex smakprofil. 

25 Kr

Betyg:

stig olov westlin

Titel: cognac

kanon bra smak på lös snus

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Snuskrydda Coobra Cognac eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 09:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  Snusarom Coobra Cognac är en snuskrydda som ger ditt egna snus en rik smak av cognac. Cognac är vin som destillerats och sedan lagrats på ekfat. Så det ger snuset en rökig och rik smak med inslag av sötma och en gnutta fruktighet. Cognac snuskrydda är ett bra sätt att ge ditt snus en rökigare smak med en mer komplex smakprofil. 

  Att smaksätta sitt egna snus med snuskryddor är enkelt! Tillsätt önskad mängd till snusmassan i samma steg som man tillsätter glycerolen. Vi rekommenderar en flaska till 1kg lössnus för en balanserad smaksättning. Blanda sedan snusmassan väl och låt smakerna mogna i kylen under 1-2 dygn.

  Vätskan kan ibland stelna under kalla förhållanden men blir flytande i rumstemperatur.

  7391170630276

  • stig olov westlin
   2018-11-27

   cognac

   kanon bra smak på lös snus

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Coobra snussats är ett prisvärdig gör eget snus. Snussatserna kommer i olika utförande, storlekar, smaker och nikotin styrka. Vill du smaksätta ditt snus så har Coobra ett brett sortiment inom snusarom. Att göra sitt alldeles egna snus är inte så komplicerat som det låter. Det medföljer instruktion som du enkelt kan följa stegvis för att tillverka ditt alldeles egna snus.

  1 kg råtobaksspill blir till 2,5 kg färdig snus som motsvarar ca 55 dosor.

  Coobra