Snusarom - Vintergröna 8 ml

Snusarom - Vintergröna 8 ml

25 Kr

information om Snusarom - Vintergröna 8 ml

Snusarom - Vintergröna är en smak som används för att bland annat smaksätta drycker så som öl, coladrycker, tuggummi och annat godis. Vintergröna är en smakarom från Danmark som försöker kommer in i den svenska marknaden och redan bubblar som en populära produkt för dem som gör sitt egna snus. detta snusarom påminner som en sötare karaktär som tuggummi märket jenka

Tipsa dina vänner genom:

Snusarom - Vintergröna är en smak som används för att bland annat smaksätta drycker så som öl, coladrycker, tuggummi och annat godis. Vintergröna är en smakarom från Danmark som försöker kommer in i den svenska marknaden och redan bubblar som en populära produkt för dem som gör sitt egna snus. detta snusarom påminner som en sötare karaktär. Vintergröna eller vaktelbär som växer även i Sverige är en populär smak för att sätta en söt karaktär i både doft och smak.

 • Jim jepp
  2018-01-11

  Helt ok.

  Funkade bra med enbär.

  • | Rapportera missbruk

 • Rolf Larsson
  2017-09-14

  Wintergreen 8 ml

  Helt ok.

  • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

V2 Tobacco – Vi älskar bra snus till bra priser

V2 Tobacco A/S tillverkar många olika sorters snus.

Vårt koncept är enkelt: Vi framställer portions- och lössnus av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Vårt snus kännetecknas av en omsorgsfullt framtagen grundsmak, där balansen mellan tobaken, fylligheten och syrligheten är perfekt. V2 Tobacco vet hur riktigt gott snus ska smaka. 

Vår filosofi och vårt koncept för snustillverkning grundar sig i vår passion för snus och för den fina kvalitet som vi kan få genom småskalig framställning av denna rökfria tobak.

Vi ser på snus som en mycket fin och sofistikerad produkt, full av smaker och aromer från väldoftande ingredienser och kryddor med naturlig fräschör.

Alla våra produkter är värmebehandlade och har låg TSNA-halt (tobaksspecifika nitrosaminer)

V2 Tobacco håller hus i en av Skandinaviens modernaste snusfabriker, som byggdes 2011.

V2 tobacco