Snusarom - Rökarom 8 ml

Snusarom - Rökarom 8 ml

25 Kr

information om Snusarom - Rökarom 8 ml

Snusarom - Rökarom är en snusarom för dem som gillar den lite tyngre smaken av rök som snusen ofta har. Rökarom brukar vi rekommendera för dig som gillar lite starkare smak än dem lite sötare och mildare så som vanilj eller mentol. 

Tipsa dina vänner genom:

Snusarom - Rökarom är en snusarom för dem som gillar den lite tyngre smaken av rök som snusen ofta har. Rökarom brukar vi rekommendera för dig som gillar lite starkare smak än dem lite sötare och mildare så som vanilj eller mentol. denna smakarom är perfekt för den finsmakaren som vill smaksätta sitt snus man kan göra hemma. 

  Skriv din recension

  V2 Tobacco – Vi älskar bra snus till bra priser

  V2 Tobacco A/S tillverkar många olika sorters snus.

  Vårt koncept är enkelt: Vi framställer portions- och lössnus av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Vårt snus kännetecknas av en omsorgsfullt framtagen grundsmak, där balansen mellan tobaken, fylligheten och syrligheten är perfekt. V2 Tobacco vet hur riktigt gott snus ska smaka. 

  Vår filosofi och vårt koncept för snustillverkning grundar sig i vår passion för snus och för den fina kvalitet som vi kan få genom småskalig framställning av denna rökfria tobak.

  Vi ser på snus som en mycket fin och sofistikerad produkt, full av smaker och aromer från väldoftande ingredienser och kryddor med naturlig fräschör.

  Alla våra produkter är värmebehandlade och har låg TSNA-halt (tobaksspecifika nitrosaminer)

  V2 Tobacco håller hus i en av Skandinaviens modernaste snusfabriker, som byggdes 2011.

  V2 tobacco