Snusarom - Mint 8 ml

Snusarom - Mint 8 ml

25 Kr

produkt information för Snusarom - Mint 8 ml

Snusarom Mint är en snuskrydda som har en smak av mint som håller länge. Smaksätt ditt snus enkelt genom att droppa snusaromen Mint från V2 Tobacco  i ditt portion eller lössnus eller blanda den med någon annan snusarom för att få en egen smak på ditt snus. 

Tipsa dina vänner genom:

Snusarom Mint är en snuskrydda som har en smak av mint som håller länge. Smaksätt ditt snus enkelt genom att droppa snusaromen Mint från V2 Tobacco  i ditt portion eller lössnus eller blanda den med någon annan snusarom för att få en egen smak på ditt snus. 

  • Bo Lorentzon
    2017-07-05

    Skönhet

    Underbar att blanda i snuset och ger en bra doft och smak som man längtar efter.

    • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

V2 Tobacco – Vi älskar bra snus till bra priser

V2 Tobacco A/S tillverkar många olika sorters snus.

Vårt koncept är enkelt: Vi framställer portions- och lössnus av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Vårt snus kännetecknas av en omsorgsfullt framtagen grundsmak, där balansen mellan tobaken, fylligheten och syrligheten är perfekt. V2 Tobacco vet hur riktigt gott snus ska smaka. 

Vår filosofi och vårt koncept för snustillverkning grundar sig i vår passion för snus och för den fina kvalitet som vi kan få genom småskalig framställning av denna rökfria tobak.

Vi ser på snus som en mycket fin och sofistikerad produkt, full av smaker och aromer från väldoftande ingredienser och kryddor med naturlig fräschör.

Alla våra produkter är värmebehandlade och har låg TSNA-halt (tobaksspecifika nitrosaminer)

V2 Tobacco håller hus i en av Skandinaviens modernaste snusfabriker, som byggdes 2011.

V2 tobacco