Snusarom - Kaffe 8 ml

Snusarom - Kaffe 8 ml

produkt information för Snusarom - Kaffe 8 ml

Snusarom - Kaffe är en annan snusarom från V2 tobacco som smakar kaffe. Kaffe är en smak som finns i många produkter och som även passar in för dem som gör sitt egna snus. genom att tillsätta denna ljuvliga arom får man en känsla av den underbara doften av kaffe.

25 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Snusarom - Kaffe 8 ml eller undrar över något annat finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

Snusarom - Kaffe är en annan snusarom från V2 tobacco som smakar kaffe. Kaffe är en smak som finns i många produkter och som även passar in för dem som gör sitt egna snus. Genom att tillsätta denna ljuvliga arom får man en känsla av den underbara doften av kaffe som dessutom smakar som den goda morgon kaffet som vi många svenskar föredrar. 

  Skriv din recension

  V2 Tobacco – Vi älskar bra snus till bra priser

  V2 Tobacco A/S tillverkar många olika sorters snus.

  Vårt koncept är enkelt: Vi framställer portions- och lössnus av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Vårt snus kännetecknas av en omsorgsfullt framtagen grundsmak, där balansen mellan tobaken, fylligheten och syrligheten är perfekt. V2 Tobacco vet hur riktigt gott snus ska smaka. 

  Vår filosofi och vårt koncept för snustillverkning grundar sig i vår passion för snus och för den fina kvalitet som vi kan få genom småskalig framställning av denna rökfria tobak.

  Vi ser på snus som en mycket fin och sofistikerad produkt, full av smaker och aromer från väldoftande ingredienser och kryddor med naturlig fräschör.

  Alla våra produkter är värmebehandlade och har låg TSNA-halt (tobaksspecifika nitrosaminer)

  V2 Tobacco håller hus i en av Skandinaviens modernaste snusfabriker, som byggdes 2011.

  V2 tobacco