Snusarom - Gruv mix 8 ml

Snusarom - Gruv mix 8 ml

25 Kr

information om Snusarom - Gruv mix 8 ml

Snusarom - Gruv mix 8 ml detta gruvmix smak som framställts av V2 Tobacco är en smak av grov snus det påminner om klassiskt snus och föredras av många. smaksätt snus med snusaromen och få en känsla av en lite grövre snus

Tipsa dina vänner genom:

Snusarom - Gruv mix 8 ml detta gruvmix smak som framställts av V2 Tobacco är en smak av grov snus det påminner om klassiskt snus och föredras av många. smaksätt snus med snusaromen och få en känsla av en lite grövre snus.

  • Johan
    2017-12-02

    Väldigt god arom men flyktig

    Har blandat 1 1/2 flaska Gruvmix med 1,6 dl vatten till 500 Prillan portion. Smaken var suverän, godare än Grxvsnus efter tre dygns lagring i kylskåp. Nu när det gått en vecka så är dock portionerna inte fullt lika smakrika längre. Smaken är lite flyktig.

    • | Rapportera missbruk

Skriv din recension !

Visa fler

Skriv din recension

Skriv din recension

V2 Tobacco – Vi älskar bra snus till bra priser

V2 Tobacco A/S tillverkar många olika sorters snus.

Vårt koncept är enkelt: Vi framställer portions- och lössnus av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Vårt snus kännetecknas av en omsorgsfullt framtagen grundsmak, där balansen mellan tobaken, fylligheten och syrligheten är perfekt. V2 Tobacco vet hur riktigt gott snus ska smaka. 

Vår filosofi och vårt koncept för snustillverkning grundar sig i vår passion för snus och för den fina kvalitet som vi kan få genom småskalig framställning av denna rökfria tobak.

Vi ser på snus som en mycket fin och sofistikerad produkt, full av smaker och aromer från väldoftande ingredienser och kryddor med naturlig fräschör.

Alla våra produkter är värmebehandlade och har låg TSNA-halt (tobaksspecifika nitrosaminer)

V2 Tobacco håller hus i en av Skandinaviens modernaste snusfabriker, som byggdes 2011.

V2 tobacco