Snusarom Coobra Enbär

Snusarom Coobra Enbär

25 Kr

produkt information för Snusarom Coobra Enbär

Snusarom Coobra Enbär, Enbär kan hittas i hela Sverige och vilt i skogen och detta snusarom har just smaken av Svenska enbär. Snusaromen Coobra enbär är en populär produkt som vi använder för att tillsätta smak när vi gör eget snus. 

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Snusarom Coobra Enbär eller undrar över något annat finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

Snusarom Coobra Enbär, Enbär kan hittas i hela Sverige och vilt i skogen och detta snusarom har just smaken av Svenska enbär. Snusaromen Coobra enbär är en populär produkt som vi använder för att tillsätta smak när vi gör eget snus. Denna produkt har länge varit en favorit bland Svenska snusare och det verkar inte vända.  

  • Bengt Elfström
    2017-12-14

    Enbärskrydda

    Att krydda med enbär var självklart, det ger snuset en smakhöjning, denna produkt var bra.

    • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

Coobra snussats är ett prisvärdig gör eget snus. Snussatserna kommer i olika utförande, storlekar, smaker och nikotin styrka. Vill du smaksätta ditt snus så har Coobra ett brett sortiment inom snusarom. Att göra sitt alldeles egna snus är inte så komplicerat som det låter. Det medföljer instruktion som du enkelt kan följa stegvis för att tillverka ditt alldeles egna snus.

1 kg råtobaksspill blir till 2,5 kg färdig snus som motsvarar ca 55 dosor.

Coobra