Snusarom - Admiral mix 8 ml

Snusarom - Admiral mix 8 ml

25 Kr

information om Snusarom - Admiral mix 8 ml

Snusarom Admiral Mix är perfekta produkten för dig som gör eget snus!

Admiral Mix har en fyllig och rik tobakssmak med toner av citrus och bergamotte, citrus och bergamottesmak är väldigt populära i klassiska snussorter. Så om du försöker efterlikna en av dina favoriter så kan Admiral Mix vara något för dig!

Tipsa dina vänner genom:

Snusarom Admiral förfinar ditt egna snus och tar det till nya nivåer. Snusaromer hittar du billigast på Nettotobak!

  • Johan
    2017-12-02

    Bästa standardaromen för lössnus

    Admiral är en smakrik arom som ger ett snus godare än Genxral om det får mogna tillräckligt länge i kylskåp. Lössnus låter jag mogna en vecka men det går att snusa redan efter tre dygn. Om snuset är omoget så kan Admiral smaka lite liniment men det försvinner när snuset mognat och kvar är en fin smak av bergamotte. Portionssnus låter jag mogna minst tre dygn. När snuset mognat så är smaken är god och stabil. Färdigt lössnus kan lagras i frysen i upp till sex månader utan att smaken förändras. Eftersom smaken är så god och stabil så har Admiral blivit standard för mig när jag smaksätter lössnus.

    • | Rapportera missbruk

Skriv din recension !

Visa fler

Skriv din recension

Skriv din recension

V2 Tobacco – Vi älskar bra snus till bra priser

V2 Tobacco A/S tillverkar många olika sorters snus.

Vårt koncept är enkelt: Vi framställer portions- och lössnus av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Vårt snus kännetecknas av en omsorgsfullt framtagen grundsmak, där balansen mellan tobaken, fylligheten och syrligheten är perfekt. V2 Tobacco vet hur riktigt gott snus ska smaka. 

Vår filosofi och vårt koncept för snustillverkning grundar sig i vår passion för snus och för den fina kvalitet som vi kan få genom småskalig framställning av denna rökfria tobak.

Vi ser på snus som en mycket fin och sofistikerad produkt, full av smaker och aromer från väldoftande ingredienser och kryddor med naturlig fräschör.

Alla våra produkter är värmebehandlade och har låg TSNA-halt (tobaksspecifika nitrosaminer)

V2 Tobacco håller hus i en av Skandinaviens modernaste snusfabriker, som byggdes 2011.

V2 tobacco