Odens Lime Lössnus

Odens Lime Lössnus

produkt information för Odens Lime Lössnus

Odens Lime Lös är ett välrundat och aromatiskt snus med en spännande fruktig smaksättning av färsk lime. En smak som komplimenterar tobakssmaken och tar inte över helt och hållet. Styrkan på lösssnuset är en aning högre än vanligt på 9mg/g detta tack vare den tobaksblandning som används vid tillverkningen av snuset. 

369 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Odens Lime Lössnus eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 09:00 - 17:00

Helger: Stängt

Odens Lime Lös är ett välrundat och aromatiskt snus med en spännande fruktig smaksättning av färsk lime. En smak som komplimenterar tobakssmaken och tar inte över helt och hållet. Styrkan på lösssnuset är en aning högre än vanligt på 9mg/g detta tack vare den tobaksblandning som används vid tillverkningen av snuset. Med Lössnus så kramar du dina egna prillor och låter dig själv kontrollera hur du vill ha ditt snus!

Levereras i 10-pack
Nikotinhalt: 9mg/g
Vikt: 40g
Smak: Aromatisk tobak med inslag av lime

Art.1873

7350037007088

    Skriv din recension

    Odenssnus är ett Stockholmsbaserat snusmärke som tillverkas av GN Tobacco sedan 2014. Fabriken ligger i den lilla kommunen Bispgården nära Sundsvall. Vad som gör Odenssnus så unikt är dels dess styrka samt deras spännande och nytänkande smaksättningar. Smaksättningar såsom, Citron, Vanilj och  Lime. Men även mer traditionella smaksättningar som bergamott, mint och lakrits. 

    Odens