Nicotinell Tuggummi Pepparmint 4/mg

Nicotinell Tuggummi Pepparmint 4/mg

produkt information för Nicotinell Tuggummi Pepparmint 4/mg

Nicotinell Pepparmint Tuggummi kraftfull uppfriskande mintsmak

4 mg

204st

Använd Nicotinell så här:

1. Tugga tills nikotinsmaken blir stark.
2. Låt tuggummit vila i kinden till smaken avtar.

Upprepa i ungefär 30 minuter tills allt nikotin utsöndrats

329 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig
vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Nicotinell Tuggummi Pepparmint 4/mg eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 09:00 - 17:00

Helger: Stängt

För att få bästa effekten av Nicotinell nikotintuggummi är det viktigt att du tuggar rätt. Illustrationen ovan visar hur du ska använda Nicotinell: efter att du har tuggat ett par gånger smakar tuggummit starkt av nikotin. Detta tas upp i munnen och fortsätter ut i blodet. Låt tuggummit vila mellan tandkött och kind så länge det smakar starkt.

Om du inte gör några uppehåll i tuggandet, så frigörs mera nikotin än du kan ta upp i munnen. Du kommer därför att svälja ner det och i magen gör nikotinet ingen nytta. Om du tycker att det kliar i halsen, svider i magen eller du får besvär av hicka eller gaser, så är det tecken på att tuggummit ska vila längre.

När den starka smaken har avtagit kan du tugga igen. Upprepa proceduren: tugga, vila, tugga, vila, till dess att allt nikotin har utsöndras, vilket brukar ta ungefär 30 minuter.

I början av behandlingen kan du ta 1 tuggummi varje till varannan timme. I de flesta fall är 8-12 tuggummin per dag tillräckligt, oavsett styrka. Största dygnsdos vid användning av 2 mg tuggummin är 25 tuggummin och av 4 mg tuggummin 15 tuggummin.

Läs bipacksedeln noga och följ anvisningarna.

7046264455739

    Skriv din recension

    Nicotinell har länge hjälpt dom som vill dra ner på rökningen genom att erbjuda sluta röka produkter. Här på Nettotobak hittar du massvis med Nicotinell produkter till ett riktigt bra pris!

    Nicotinell